Arecibo

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel VistaMar Ocean Club, Casona Bella Vista en Hotel El Guajataca drie van de beste goedkope hotels in Arecibo. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Arecibo zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Arecibo?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
8,8
Fijnproevers
8,1
Reizende Gezinnen
7,3
Fans van de buitensport
6,1
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (15)
Cindy Chen
Cindy ChenBelmont
20-12-12

Educatieve en cool. $ 10 inschrijfgeld, geopend wo-zo bepaalde maanden van het jaar, dus check hun website voor het maken van de tocht. Echt cool om de "GoldenEye filmset" in persoon te zien !!! Helemaal perfect voor astronomie geek meisje.

Karol Duncan
Karol DuncanPlano
06-01-17

Meest prachtige plek waar ik ooit heb gezien. Enorm. De kat wandeling is 1/4 van een mijl op een helling.

Diane Austin
Diane AustinTallahassee
06-01-17

Een van de studenten gaf ons een rondleiding in het Engels voor slechts twee van ons. Het is een goede wandeling langs de heuvel naar het observatorium te bereiken, dragen comfortabele schoenen of krijgen een lift bij de gate. Het regende op de dag dat we gingen, maar er was een welkome overhang buiten onder terwijl we keken naar de structuur te staan. Zeer indrukwekkend en een leuke dag bij het strand.

Gabriella Burks
Gabriella BurksAustin
25-05-15

Niets dan mooie stranden en heerlijk eten.

Plan een reis naar Puerto Rico