Doha

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Zubarah Hotel, Saray Musheireb Hotel and Suites en Al Liwan Suites drie van de beste goedkope hotels in Doha. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Doha zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Doha?

9,8
Luxe Reizigers
9,1
Fijnproevers
8,8
Reizende Gezinnen
8,0
Avontuurlijke Reizigers
8,0
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (81)
Reitesh Pandit
Reitesh PanditRiyadh, Saudi Arabia
01-11-15

Nice & rustige plek. Groeien en hebben goede mogelijkheden. Vertekende markt en niet veel concurrentie, maar niet zo makkelijk te breken.

. Troy
. TroyMiravet
01-11-15

Niets verpersoonlijkt de onbezonnen vertrouwen van de Golfstaten, zoals de horizon aftekent in Qatar hoofdstad. Terwijl nabijgelegen Dubai een beetje verder kan worden langs de herontwikkeling pad wordt Doha een snelle inhaalslag en Qatar heeft zich gevestigd als rijkste land ter wereld, op een basis per hoofd van de bevolking. Hoewel veel Europeanen en Amerikanen hier massaal naar expat leven te genieten op tax-free inkomen, een gedachte reserveonderdelen voor de velen die in laagbetaalde banen dienstverlenende sector werken, vaak met weinig of geen arbeidsrechten. Het is niet ongebruikelijk voor een serveerster een serveerster in een chique bar in de hoofdstad om een ​​dagloon gelijk aan de kosten van slechts één drankje er te komen. Mijn samenvatting weergave van Doha: een luchthaven met de stad verbonden.

Harold
HaroldBrooklyn
01-11-15

Net als Dubai, Doha is snel naar voren gekomen uit de woestijn op de rug van de olie rijkdom. Goed gepland en een of andere manier meer authentiek dan Dubai, Doha heeft nog steeds de diepte van de attracties en de geschiedenis die zijn gevonden in de meer touristed delen van het Midden-Oosten. Zeker de moeite waard 2 of 3 dagen (misschien langer als u de woestijn verkennen), Doha is het culturele hart van Qatar en is een aangename stedelijke bestemming die zal vermaken, maar niet overweldigen. De stad groeit en verandert snel. Gidsen zijn verouderd tegen de tijd dat ze zo bekend zijn zeker van te vertrouwen op andere bronnen. Hoogtepunten zijn het Museum van Islamitische Kunst, Souq Waqif, Al Corniche, en een overvloed aan goede eetgelegenheden.

Zora O'Neill
Zora O'NeillNew YORK!
06-01-17

Ik zou heb net leed een beetje Arabisch-cultuur terugtrekking in Dubai, maar ik heb echt, echt leuk vond Doha. Het lijkt een beetje meer verstandig ontwikkeld dan de Verenigde Arabische Emiraten, en de nadruk op kunst en cultuur echt shows door. Plus, de Corniche geeft de plaats een logische centrum, na de mooi gerestaureerde Souq Waqif. Plus, ze hebben Tiffany's blauwe taxi's!

Plan een reis naar Qatar