Alba Iulia

16 jan. 2019 - 17 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Apartament Del Dodo, Bulevard Residence en Step Inn drie van de beste goedkope hotels in Alba Iulia. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Alba Iulia zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Alba Iulia?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Groene Reizigers
6,7
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (4)
Raul F
Raul FSibiu
06-06-15

Alba Carolina Citadel is een fort met bastions typt Vauban [1] gebouwd in het begin van de achttiende eeuw in het middeleeuwse stadje Alba Iulia op de Heuvel van de Citadel, het spelen van de rol van de vesting strategische verdediging van de militaire inspanningen van het Habsburgse Rijk 's tegen het Ottomaanse Rijk [ 1] en de Habsburgse macht ter plaatse te versterken.

filip
filipBoekarest
06-01-17

Grote Habsburgse fort en een paar andere bezienswaardigheden, zoals een rooms-katholieke kathedraal en de orthodoxe Unification kathedraal.

Silvian Costache
Silvian CostacheBoekarest
28-06-12

Gérard Najem
Gérard NajemBeiroet
07-04-15

Plan een reis naar Roemenië