Mekka

25 feb. 2020 - 26 feb. 2020

2 volwassenen - 1 kamer

Vind goedkope hotels Mekka met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Mekka rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Mekka hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Mekka. Ook wanneer je een last minute hotel Mekka wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Mekka? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Mekka voor jou te vinden.

Best beoordeelde hotels in Mekka

vanaf € 29
vanaf € 34
vanaf € 113

Wat zeggen reizigers over Mekka?

9,8
Spitiruele Zoekers
9,8
Reizende Gezinnen
9,3
Fans van geschiedenis
6,3
Avontuurlijke Reizigers
6,3
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (80)
Ali Syed
Ali SyedDjedda
12-04-2017

Het epicentrum als de islamitische wereld. Enkel toegankelijk voor moslims. Jam-packed 24/7. Ongelooflijke sfeer. Elke moslim I S zal naar verwachting een keer te bezoeken in een mensenleven.

Manal Hilal
Manal Hilal
12-04-2017

Als u om uw ziel gezegend wilt en je hart genezen is er geen plaats zoals Mekka

Yanti
YantiJakarta
17-12-2014

Er is zo veel ontwikkeling gaande in deze stad. Nieuwe hotels worden gebouwd, terwijl de oude worden gesloopt en herbouwd. Het is de heilige stad voor de moslims; hele jaar wordt bezocht door pelgrims wereldwijd.

Amanda Burton
Amanda BurtonDenver
27-10-2014

Wat de naam van de rode wierook / bukhoor aan de linkerkant en waar kan ik het krijgen?

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is maart, met een gemiddelde van € 78 per nacht. De duurste maand om in Mekka te verblijven is juli, met een gemiddelde prijs van € 192 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in februari vorig jaar was € 124 per nacht. Dit is 5% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 131 in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Mekka in februari is 25,2°C/77,4°F. De warmste maand is meestal juni, met een gemiddelde van 43,6°C/110,5°F. De koudste maand is januari, met een gemiddelde temperatuur van 18,5°C/65,3°F.

Plan een reis naar Saoedi-Arabië