Bled

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Triglav, Hotel Kompas en Penzion Lukanc drie van de beste goedkope hotels in Bled. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Bled zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Bled?

9,8
Fans van de buitensport
8,4
Reizende Gezinnen
8,2
Avontuurlijke Reizigers
7,3
Groene Reizigers
6,1
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (45)
Maan @Travel Binge
Maan @Travel BingeParanaque
26-09-15

Een van de meest pittoreske plek in Slovenië. De polenta boottocht naar het eiland is een must! Ik kan weer gaan en doe dit avontuur.

Rachel
RachelSan Francisco
18-09-15

Slovenië is een klein land en Bled is de meest populaire attractie, zodat het gebied een beetje druk in het hoogseizoen kan zijn. Je moet niet weerhouden om dat u wel, want het is populair voor een reden. De stad is aangenaam, als een beetje in plaatsen overontwikkeld, maar het meer zelf is gewoon prachtig. Het ligt in de schaduw van de Julische Alpen en de wateren te nemen op een buitengewone schaduw van blauw. Er is een opvallende eiland en de kerk in het midden van het meer, en een middeleeuws kasteel wordt erboven neergestreken. Dit alles kan worden gezien van de 6km pad dat loopt rond het meer of op een boottocht over naar het eiland. De beste uitzichten zijn echter op de heuvels. Neem de Osojnica pad van de buurt van Camp Bled naar de top voor een panoramisch perspectief over het hele landschap.

Joe Gordon
Joe GordonOrinda
09-04-15

Mooie stad / meer met tal van activiteiten en vrij redelijke prijzen. Goed is geweldig, vriendelijk.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
09-04-15

mooi meer, dicht bij Triglav, geweldig, goede camping aan het meer, niet ver van de berg Triglav

Plan een reis naar Slovenië