Las Palmas de Gran Canaria

17 jan. 2019 - 18 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Cantur City Hotel, Hotel Concorde en Hotel THe Fataga Centro de Negocios drie van de beste goedkope hotels in Las Palmas de Gran Canaria. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Las Palmas de Gran Canaria zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Las Palmas de Gran Canaria

vanaf € 30
vanaf € 104
vanaf € 81

Wat zeggen reizigers over Las Palmas de Gran Canaria?

9,8
Fijnproevers
9,5
Fans van de buitensport
8,3
Avontuurlijke Reizigers
7,9
LHBT
6,7
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (33)
Van Geel Franklin
Van Geel FranklinLas Palmas de Gran Canaria
06-01-17

Ik woon hier en werk hier

Steve Houpelyne
Steve HoupelyneDe Panne
06-01-17

leuk om er eens geweest te zijn , prachtig eiland en lekker warm

host
host
02-11-15

Las Palmas is de hoofdstad van Gran Canaria, de stad loopt langs de zee met de haven aan uw rechterhand, voor de jacht liefhebbers zijn van hier in november dat de de boog rally verzamelt voor hun jaarlijkse evenement van de partijen voor de instelling varen naar het Caribische gebied te besteden kerstmis in St. Lucia. De hoofdstad heeft ook het museum van Columbus, die meer dan 5 oo jaar geleden vertrok uit Las Palmas naar Amerika. De hoofdstad heeft veel veranderingen door de jaren heen gezien, maar is zeker een bezoek waard, met een mix van oud en modern.

Denise Mc Donnell
Denise Mc DonnellDublin
06-01-17

Een prachtige stad, de Oude Stad in het bijzonder is prachtig. De kathedraal van Santa Ana Maria en Columbus House is zeker een bezoek waard

Plan een reis naar Spanje