Carthago

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Villa Sidi Bou Said, Triplex à Sidi Bou Said en Hôtel Bou Fares drie van de beste goedkope hotels in Carthago. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Carthago zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Carthago?

9,8
Fans van geschiedenis
9,0
Avontuurlijke Reizigers
5,9
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (7)
Sara Alhattab
Sara AlhattabDubai
29-09-14

Doet denken aan Rome, dat is Carthago. Ik had een leuke tijd een wandeling door de ruïnes en het kleine museum en kinderboerderij de verdwaalde kittens rond. Het is ook geweldig voor foto ops omdat het direct aan het water. II zou suggereren dat een taxichauffeur neemt u rond Carthago om alles wat het te bieden heeft te zien. De ruïnes zijn niet allemaal op een plek, die je nodig hebt om rond te rijden om wat te bekijken.

Harold
HaroldBrooklyn
02-06-13

Weinig overblijfselen van Carthago, maar wat overblijft zorgt voor een aangename wandeling die de verbeelding vonken. Moet ongelooflijk zijn geweest in zijn tijd voorbij. Een must - meer voor de sfeer dan de specifieke archeologische bezienswaardigheden.

Драгана Келер
Драгана КелерDubai
06-01-17

Carthage is een van de belangrijkste archeologische sites in Afrika en Tunis. Het werd opgericht op 9 eeuwen voor Christus.

Kevin Picholo
Kevin PicholoFoster City
29-09-18

Carthage is an old Roman City located on the coastline of Tunisia. You can still see a lot of the old Roman ruins like the villas and Roman baths here.

Plan een reis naar Tunesië