Tunis Carthago

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hôtel Belvédère Fourati, Palais Bayram en Dar El Medina drie van de beste goedkope hotels in Tunis Carthago. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Tunis Carthago zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Tunis Carthago?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
7,8
Reizende Gezinnen
6,9
Fans van geschiedenis
6,1
Kunstliefhebbers
6,0
Zakenreizigers
Beoordelingen van leden (112)
Harold
HaroldBrooklyn
04-02-15

Ik vond Tunis onverwacht aangenaam en indrukwekkend. Ik had aangenomen dat de stad zou vuil chaos, maar vond het heel charmant. Sidi Bou Said is een meer aangename uitvalsbasis voor het verkennen, maar er zijn een aantal prachtige boutique hotels hier verborgen in de oude medina. Bezoek de moskee en de massale souq. Een mooie plek om te verkennen en echt genieten van de sfeer.

mervit Bassim
mervit BassimAl-Fallujah
21-03-14

Het trekt liefhebbers Zee, pedofielen woestijn, Mutaimin بعبق geschiedenis en beschavingen van het Midden-toevoeging aan het toerisme conferenties en festivals. Stranden rekken tot bijna 1300 km gecentreerd op de lengte van misschien wel de belangrijkste toeristische polen Sousse, Monastir, Hammamet, Mahdia, Bizerte, Tabarka

Simone Colombara
Simone Colombara
04-02-13

Geur ... Nou, dat was wil zeggen, de geur ... Hoop is beter nu, was lange lange lange (30 jaar geleden) ...

Jennifer Layne Cardon
Jennifer Layne CardonWashington D.C.
17-01-13

Iets over de blauwe deuren in Tunesië die me echt geboeid. Ik kreeg te horen dat de deuren waren blauw naar de plaatsen koel te houden en te beschermen tegen muggen. Echter, wandelen door de straten van Tunis, een exotische blauwe deur na de volgende, maakte me roer van gevoelens van intrige, nieuwsgierigheid en de wens om de Tunesische cultuur beter te begrijpen. Er is zoveel om deze dag te doen, dat ik ben niet helemaal zeker dat ik begrijpen over Tunesië ... Zoveel juxtaposities, mooie symboliek, warme mensen, weidse landschappen ... Echter, bepaalde maatschappelijk gedrag liet me ongemakkelijk en verlangend om meer te leren .

Plan een reis naar Tunesië