Trabzon

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Grand Vuslat, Panagia Suite Hotel en Yol Is Holiday Trabzon drie van de beste goedkope hotels in Trabzon. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Trabzon zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Trabzon

vanaf € 16
vanaf € 31
vanaf € 73

Wat zeggen reizigers over Trabzon?

9,8
Rugzaktoeristen
7,6
Fijnproevers
7,6
Wellness
7,3
Avontuurlijke Reizigers
7,3
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (15)
Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
14-10-14

Grote Turkse stad aan de Zwarte Zee. Erg druk met actieve markten en meestal gesloten internet - te kopen koffie in een cafe aan de code te krijgen.

bali
baliKirjat Gat
09-04-13

Great place 2 go Ik was er 4 jaar geleden was het geweldig :)

Numan Dincer
Numan DincerMazi
06-01-17

Mijn woonplaats

Kemal Ateş
Kemal AteşAnkara
06-01-17

Soğanlı Dağı'nı, Uzun Göl Yaylasını gezdim ve yaylada şöyle güzelce balık yedik :) 2800 metre yükseklikteki soğanlı dağları ürpertici ve heycanlıydı. Ayrıca KATÜ'yü de gezme şansım oldu. Ama en etkileyici yeri Sümelamanastır dı...

Plan een reis naar Turkije