Baltimore

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Red Roof Inn Baltimore Northwest, Inn at 2920 en 1840s Carrollton Inn drie van de beste goedkope hotels in Baltimore. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Baltimore zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Baltimore?

9,8
Fijnproevers
9,6
Fans van geschiedenis
8,7
Reizende Gezinnen
7,8
Zakenreizigers
7,2
Kunstliefhebbers
Beoordelingen van leden (142)
Deborah Bohan
Deborah BohanBaltimore
22-02-16

Zo veel hier gebeurt. Geweldige geschiedenis met tal van lokale belang, alsmede. Als je avontuurlijk bent, dwalen buiten de haven en genieten van enkele van de lokale wijken.

7 of 9
7 of 9Atlanta
14-01-16

Veel te elk moment van het jaar te doen. Het pad langs de binnenhaven strekt zich voor altijd. Het is veilig en vol activiteit.

Jose Rimon
Jose RimonLos Angeles
01-10-15

Baltimore is een charmante stad, ondanks soms de slechte publiciteit die zij ontvangt van de media. De Inner Harbor is spectaculair en de zeevruchten, vooral de crab cakes zijn de beste in het land.

Carlos Adrian Sagbay
Carlos Adrian Sagbay
11-06-15

U zult unieke kunst te vinden elke stap van de weg. Mensen zijn vriendelijk. Iedere Restorant je naar je lokale kunstenaar kunst op de muren niet aan de deco van de plaats vermelden vinden. Gezinnen hebben veel plaatsen om te bezoeken van musea tot lokale shows en nog veel meer ... Voor de sport fanatici heeft u de Ravens voetbalteam en verbazingwekkende stadion. Ik hou van deze plek.

Plan een reis naar Verenigde Staten