Independence

30 jan. 2020 - 31 jan. 2020

2 volwassenen - 1 kamer

Vind goedkope hotels Independence met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Independence rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Independence hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Independence. Ook wanneer je een last minute hotel Independence wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Independence? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Independence voor jou te vinden.

Best beoordeelde hotels in Independence

vanaf € 130
vanaf € 362

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is oktober, met een gemiddelde van € 87 per nacht. De duurste maand om in Independence te verblijven is januari, met een gemiddelde prijs van € 107 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in januari vorig jaar was € 94 per nacht. Dit is gelijk aan de gemiddelde prijs per nacht in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Independence in januari is -3,8°C/25,2°F. De warmste maand is meestal juli, met een gemiddelde van 24,5°C/76,1°F. De koudste maand is januari, met een gemiddelde temperatuur van -6,8°C/19,8°F.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij Independence is Cleveland Burke Lakefront (BKL) (16,92 km). Andere luchthavens in de buurt zijn onder andere: Cleveland Hopkins Internationaal (18,18 km) Akron / Canton Regional (53,17 km)

Plan een reis naar Verenigde Staten