Laredo

12 dec. 2018 - 13 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Loma Alta Motel, Loma Alta Motel en Rio Grande Plaza Hotel drie van de beste goedkope hotels in Laredo. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Laredo zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Laredo?

Beoordelingen van leden (9)
RedSox02
RedSox02Laredo
16-05-16

Ik ben geboren, opgegroeid en woonde het grootste deel van mijn leven hier in Laredo. Het is niet een beetje veranderd slechts een paar restaurants en parken. Het enige probleem dat er niet genoeg plekken om plezier te hebben. Lake Casa Blanca vergeet niet om schoenen, want in het meer is er veel glas gebroken flessen overal te dragen. Laredo het is nergens heen zij miljoenen dollars uitgeven voor wat de meerderheid van de dingen sluiten en niet goed genoeg om te hebben. Ik geef de voorkeur hoe Laredo was in de jaren 90, maar het andere probleem Nuevo Laredo mensen beginnen om hier over te stappen en ze niet rechts rijden. Het is echt verschrikkelijk en ze krijgen eenvoudige dingen zoals voedselbonnen, het winkelcentrum te druk alleen voor de verkoop, beurzen, meer pesten, de homo-woord begon in de 2015's, enz. Het zal chaos en heeft een beetje niet veranderen. Do I like it, nope.

Steve DeAngelo
Steve DeAngeloMelbourne
12-11-12

Laredo werd gesticht door de Spaanse ontdekkingsreiziger, Pedro Sanchez, in 1755. Het heeft het onderscheid in Texas te hebben onder de zeven vlaggen geserveerd. Op een gegeven moment was Laredo een onafhankelijke republiek genaamd de Republiek van de Rio Grande. De mensen in Laredo waren loyaal aan de 1824 Mexicaanse grondwet dat generaal / President Santa Anna had vernield. Het volk dan nam tegen Santa Anna en verklaarde zich een onafhankelijke republiek. Het Mexicaanse leger aangevallen Laredo en vernietigde de Republiek van de Rio Grande.

Jennifer Cook
Jennifer CookRomulus
06-01-17

woonde hier toen ik klein was nu drug Cartell woning !!

Terri Valentine
Terri ValentineElizabethtown
12-07-12

Warm. Warm. Warm.

Plan een reis naar Verenigde Staten