Kunming

12 dec. 2018 - 13 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Golden Eagle Summit Hotel, Kunming Haitian Hotel en New Era Hotel drie van de beste goedkope hotels in Kunming. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Kunming zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Kunming?

9,8
Rugzaktoeristen
9,3
Avontuurlijke Reizigers
7,8
Reizende Gezinnen
6,9
Studenten
6,0
Kunstliefhebbers
Beoordelingen van leden (34)
Bella Ding
Bella DingKunming
13-08-15

Het is mijn thuis en welkom iedereen naar mijn geboortestad. Kunming is een toeristische stad. Er zijn vele heerlijke gerechten en vriendelijke mensen, vooral een prachtig landschap.

Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
31-01-15

Het weer hier is koel en warm. U kunt hier een bezoek in elk seizoen, zelfs in december is het niet zo koud als Beijing. Kunming hebben vele races, zoals Hanzu, Yizu, Manzu, Zangzu en vele andere ik nog niet eerder gezien. Ze kunnen meestal worden herkend door hun eigen kleding en kapsel.

Georgina Iraheta
Georgina IrahetaAthene
25-05-14

Kunming is bekend als "De stad van de eeuwige zomer" in China. Niet zozeer vanochtend toen ik opende het raam. Als u van plan bent een bezoek aan een betere komen in het voorjaar.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
19-04-17

Ja, het is een van China's grote steden. Maar, Kunming heeft een ander gevoel. Het is aan de rand van China, uitweg in de provincie Yunnan, waar alle aspecten van de moderniteit nog niet helemaal doorgedrongen. Het is net als de stad sneller dan het gewone volk zich ontwikkelt. Het is een aangename stad dan de meeste in China met parken, minder vervuiling, en fantastische weer. Kunming is bekend als de stad van de eeuwige lente.

Plan een reis naar Volksrepubliek China