Brest

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Gostevoj dom U Olgi, Sweet Home Apartment en Unicorn Shevchenko Apartment drie van de beste goedkope hotels in Brest. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Brest zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Brest?

9,8
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (6)
Rachel S
Rachel SBerlijn
22-07-15

Brest is een zeer schone en gepolijst stad aan de overkant van de Poolse grens. Het heeft nog steeds de voormalige Sovjet-karakter met enorme hoogbouw en gammele voertuigen op de wegen. Het fort is de belangrijkste bezienswaardigheid: het is een zeer indrukwekkend en ontroerend eerbetoon aan de vele levens verloren in 1941.

Francis Tapon
Francis TaponSan Francisco
06-01-17

Op mijn weg uit Wit-Rusland, dan zou ik de grensstad Brest, die de beste Sovjet-WWII gedenkteken in de wereld te bezoeken. De Brest Fortress verdedigt de samenvloeiing van de Buh en Mukhavets Rivers. Voor een wrede maand in 1941, Sovjet soldaten vochten op leven en dood tegen de nazi's. De meedogenloze Duitse beleg geconsumeerd Sovjet voorraden en energie. Hoewel de Sovjets dat de strijd verloren, het kostte de Duitsers duur te staan. Ter ere van degenen die zo dapper het hoofd van een gigantische soldaat gevochten, gesneden uit een rots, domineert het centrum van het gedenkteken. De naam van de sculptuur is Valor. Ernaast, een obelisk doorboort de lucht, een enorme eeuwige vlam brandt, en viool vol muziek die klinkt als 'Adagio for Strings "speelt op de achtergrond. Als dit gedenkteken je niet beweegt, niemand wil.

Sveta Berlyant
Sveta BerlyantTarzana
12-07-11

Alex Sai
Alex SaiMinsk
06-01-17

Брестская крепость - герой. Замечательное место для посещения всей семьей. Не забудьте посетить также музей железнодорожной техники неподалеку!

Plan een reis naar Wit-Rusland