Kaart

 Vliegveld Weeze

Gelegen tussen Arnhem/Nijmegen en Dusseldorf vindt u vliegveld Weeze. De voormalige militaire vliegbasis ligt net over de Nederlandse grens in het westen van Duitsland. Low-cost airlines als Ryan air, Wizz Air en Transavia vliegen vanaf Airport Weeze. Op Skyscanner kunt u de vluchten vanaf Airport Weeze vergelijken, en de goedkoopste vliegticket vinden.

Londen, Istanbul, Parijs of Zürich liggen binnen handbereik! Vliegveld Weeze is natuurlijk ideaal om vandaan te vliegen als u in het zuiden van het land woont en geen zin heeft om de lange reis naar Schiphol te maken. Vliegveld Weeze kent geen lange wachttijden en biedt u goedkope opties voor uw droombestemmingen.

Vergelijk de goedkope vluchten vanuit vliegveld Weeze uit 1000 luchtvaartmaatschappijen als Air Berlin, Ryanair, Corendon en online reisbureaus als ebookers, worldticketcenter, vliegfabriek, etc. Vergelijk de prijzen voor vluchten voor airport Weeze krijg de juiste resultaten en vind de beste vluchten op Skyscanner, en boek ze direct!

Vliegvelden in de buurt van Weeze:

 Routebeschrijving

Reizen met de auto verbergen 

Vanaf Nederland/Eindhoven rijdt u via de A67 via Venlo, op de A73 richting Nijmegen en de A77 richting Keulen (Duitsland). Vervolgens rijdt u op de A57, afslag 3 Goch/Weeze of afslag 4 Uedem/Weeze van snelweg A57 zijn met de auto de snelste wegen naar het vliegveld. U volgt eenvoudig het aangegeven vliegveldsymbool op de borden. Een andere mogelijkheid is om vanaf Eindhoven via A67 via Venlo de B58 richting Straelen te nemen, om vervolgens via B58 Gelder, de B9 richting Kleve/Weeze te nemen. Hier volgt u uiteindelijk het aangegeven vliegveldsymbool op de borden. Vanuit het oosten en noorden van Nederland kunt u de snelweg A73 en A77 via Nijmegen op de A57 tot afrit Goch / Weeze rijden, volg hierna ook het aangegeven vliegveldsymbool naar vliegveld Weeze.

Vanuit Keulen/Düsseldorf rijdt u via de snelweg A57 tot afrit Uedem/Weeze, daarna het aangegeven vliegveldsymbool volgen. Ruhrgebied/Westfalen neemt u de A40/A2 op de A57 richting Nijmegen, bij afrit Uedem/Weeze gaat u er vanaf, volg daarna het aangegeven vliegveldsymbool.

Navigatie systeem: 47652 Weeze, Flughafen-Ring 1

 

Er zijn 7000 overdekte parkeerplaatsen beschikbaar, die op loopafstand van het vliegveld liggen.

Treinen verbergen 

Vanuit Nederland reist u met de trein via Venlo naar Airport Weeze. Het station van vliegveld Weeze ligt op een aantal minuten van het vliegveld. De “Regionalexpress” RE10 van/naar Krefeld en Düsseldorf stopt elke 30 minuten in Weeze.

Bussen verbergen 

Busvervoer is er al vanaf Amsterdam en Utrecht kunt u 2x per dag met de bus naar de vliegveld Weeze, tevens vanuit Centraal Station Nijmegen, Venlo en Dusseldorf. Tevens gaan er minibusjes (reserveren verplicht) vanuit Nijmegen en Arnhem.

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf vliegveld Weeze

 Contactgegevens

Weeze Luchthaven

Adres:
Flughafen-Ring 60,
D-47652 Weeze,
GERMANY

Tel:49 (0)2837 66880

Website:

 Locatiebeschrijving

Lengtegraad:6° 9' 0'' E
Breedtegraad:51° 36' 20'' N
IATA-code:NRN
ICAO-code:

 Locatie vliegveld Weeze

Google map

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.