Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Weeze airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Weeze

Auto huren Düsseldorf - Weeze

Gaat u vliegen naar Düsseldorf – Weeze en wilt u na aankomst een huurauto tot uw beschikking hebben, bijvoorbeeld omdat u vanaf Düsseldorf naar Nederland gaat rijden? Dan kunt u via Skyscanner een auto huren op Düsseldorf – Weeze.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Düsseldorf - Weeze

Weeze Airport, zoals luchthaven Düsseldorf - Weeze officieel heet, ligt ruim 81 kilometer ten noorden van Düsseldorf, bij het plaatsje Weeze. Veel Nederlanders vliegen graag van en naar vliegveld Düsseldorf - Weeze, omdat de Nederlandse grens op steenworp afstand van de luchthaven ligt; vanaf Weeze is het bijvoorbeeld maar 27 kilometer rijden naar Venray en 48 kilometer naar Nijmegen.
Op luchthaven Düsseldorf - Weeze bevinden zich diverse autoverhuurbedrijven, waaronder Avis, Budget, Sixt en Thrifty. Alle autoverhuurbedrijven op vliegveld Düsseldorf - Weeze zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal, zodat u nooit ver hoeft te lopen nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gepakt. Zodra de autoverhuurovereenkomst is ondertekend wordt u naar uw huurauto gebracht, die op de parkeerplaats naast de terminal voor u klaarstaat.

Tankstations in de omgeving van vliegveld Düsseldorf - Weeze

Bij veel autoverhuurbedrijven die op Weeze Airport gevestigd zijn geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw verblijf weer met een volle tank dient in te leveren op de luchthaven. Dit is gelukkig geen enkel probleem, want rondom de luchthaven zijn een aantal tankstations te vinden. U treft bijvoorbeeld meerdere tankstations op de N-9 (Industrie Straße), de provinciale weg vanwaar u de afslag naar het vliegveld neemt. Daarnaast kunt u tanken op de iets verder weg gelegen E31 / A57. Tank in ieder geval nooit in Nederland, want de benzineprijzen in Duitsland liggen een stuk lager.

Met de huurauto naar Nederland rijden

Indien u na aankomst op Weeze Airport rechtstreeks met uw huurauto naar Nederland gaat rijden dient u, zodra u het luchthaventerrein afrijdt via de Flughafen-Ring naar de Wember Straße te rijden. Hier slaat u linksaf en rijdt u alsmaar rechtdoor, tot u via de Weller Straße bij een rotonde komt. Sla nu rechtsaf en rijd rechtdoor tot u bij een T-splitsing komt. Sla nu linksaf en rijd rechtdoor tot u bij de oprit naar de E31 / A57 komt. Kies hier voor de richting Nimwegen / Kleve / Goch en rijd dan via de snelweg naar Nederland. Indien uw eindbestemming Venray is duurt de gehele autorit naar Nederland iets meer dan een half uurtje. Gaat u naar Nijmegen, dan duurt de autorit een kleine drie kwartier.

Met de huurauto naar Düsseldorf rijden

Als u vanaf Weeze Airport naar Düsseldorf gaat rijden dient u zodra u het luchthaventerrein afrijdt via de Flughafen-Ring naar de Wember Straße te rijden. Hier slaat u linksaf en rijdt u alsmaar rechtdoor, tot u via de Weller Straße bij een rotonde komt. Sla nu rechtsaf en rijd rechtdoor tot u bij een T-splitsing komt. Sla nu linksaf en rijd rechtdoor tot u bij de oprit naar de E31 / A57 komt. Kies hier voor de richting Düsseldorf en neem na ruim een half uur rijden afslag 30 richting Düsseldorf - Stockum. Blijf nu alsmaar rechtdoor rijden, dan komt u vanzelf in het centrum van de stad terecht. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Weeze Airport naar Düsseldorf iets meer dan een uur. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

Düsseldorf

Düsseldorf is een moderne Duitse stad met een rijke historie die vooral bekend staat vanwege de kerstmarkt die elk jaar veel bezoekers uit binnen- en buitenland trekt. Wilt u meer te weten komen over deze gezellige stad, lees dan welke bezienswaardigheden in Düsseldorf u allemaal zeker gezien moet hebben. Vergeet ook niet om te bekijken welke hotels in Düsseldorf u via Skyscanner kunt boeken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.