Kaart

Vliegtickets vanaf Bremen vergelijken op Skyscanner

Woont u in het noorden van Nederland of Duitsland en bent u op zoek naar goedkope vliegtickets? Kijk dan eens naar vliegtickets vanaf Bremen, want deze luchthaven ligt op nog anderhalf uur rijden van de Nederlandse grens en is daarmee een ideale luchthaven voor Nederlanders die in de grensstreek wonen of op zoek zijn naar goedkope vliegtickets vanaf Bremen.

Vervoer naar Bremen Airport

Bremen Airport, vaak ook Flughafen Bremen of City Airport Bremen genoemd, is zeer eenvoudig en snel per auto te bereiken. Neem vanaf Groningen de A7/E22 richting Oldenburg/Bremen en neem na ca. 1,5 uur de afslag richting B75 (Bremen/Delmenhorst-Stickgras), om vervolgens de afslag Weserstadion/Airport-Stadt te nemen. Indien u met het openbaar vervoer naar de luchthaven van Bremen wilt reizen dient u eerst de trein naar Hengelo te nemen en daar over te stappen op de trein naar Osnabrück Hbf. Daar stapt u over op de trein naar Bremen Hbf en neemt bij aankomst een taxi naar de luchthaven. Ook kunt u met de Publicexpress bus naar Bremen reizen, deze vertrekt acht maal per dag vanaf het centraal station van Groningen en stopt onderweg slechts enkele malen, waaronder in Oldenburg. Indien u met de bus vanaf Groningen naar Bremen Airport gaat duurt de reis in totaal ca. 2,5 uur.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Vanaf Bremen Airport kunt u naar talloze binnenlandse en Europese bestemmingen vliegen, waaronder Amsterdam, Parijs, Palma de Mallorca, München, Malaga, Dublin, Londen, Porto en Istanbul. Zowel gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als budgetmaatschappijen maken gebruik van de luchthaven van Bremen, waarbij u kunt kiezen uit onder andere KLM Cityhopper, Air Berlin, Air France, Germanwings, Ryanair en Turkish Airlines.

Faciliteiten

Bremen Airport bestaat uit één terminal waar talloze faciliteiten te vinden zijn, zoals belastingvrij winkels, restaurants en cafés. Daarnaast vindt u in de terminal een bakkertje, enkele wisselkantoren, bagagekluizen, een spa, een kapper en een schoenmaker. De meeste vluchten vertrekken via de centrale hal van de terminal; alleen Ryanair vluchten vertrekken vanaf de westzijde van de terminal, die ook wel Terminal E wordt genoemd.

Tip: Heeft u interesse in alles wat met vliegtuigen te maken heeft? Bezoek dan de Bremenhalle, een expositieruimte in de luchthaventerminal waar onder andere de Junkers W33 Bremen en de eerste Spacelab module worden tentoongesteld. Op het dak van de Bremenhalle bevindt zich een terras dat opengesteld is voor bezoekers. Hier kunt u onder het genot van een hapje en drankje vliegtuigen zien vertrekken en aankomen. Elke zondag om 10 uur ’s ochtends wordt er bovendien een rondleiding georganiseerd voor doorgewinterde vliegtuigfanaten. 

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.