Kaart

Vliegtickets vanaf Munster Osnabruck vergelijken op Skyscanner

Woont u in het oosten van Nederland of het noordwesten van Duitsland en bent u op zoek naar goedkope vliegtickets? Kijk dan eens naar vliegtickets vanaf Münster, want deze luchthaven ligt op een uurtje rijden van de Nederlandse grens en is daarmee een ideale luchthaven voor Nederlanders die in de grensstreek wonen of op zoek zijn naar goedkope vliegtickets vanaf Münster.

Vervoer naar Münster Airport

De luchthaven van Münster, vaak ook Münster Osnabrück International Airport genoemd, is zeer eenvoudig en snel per auto te bereiken. Rijd daarvoor via Hengelo naar Oldenzaal en neem dan de A1, die vanaf de Duitse grens de A30 heet. Neem afslag 11-B (Ibbenbüren), rijd vervolgens via de B219 naar Ibbenbüren/Greven/Saerbeck/Flughafen Münster-Osnabrück en volg daarna de borden naar de luchthaven. Indien u met het openbaar vervoer naar de luchthaven van Münster wilt reizen dient u eerst de trein naar Hengelo te nemen en daar over te stappen op de trein naar Osnabrück Hbf. Daar neemt u bus X150 naar Münster Osnabrück International Airport. U kunt ook vanuit Enschede met de RegionalBahn naar Münster (West) Hbf reizen en daar overstappen op bus R51 of S50.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Vanaf Münster Osnabrück International Airport kunt u met veel budgetmaatschappijen, zoals Air Berlin, Germania, Ryanair en SunExpress naar diverse zonnige Europese bestemmingen vliegen, waaronder Palma de Mallorca, Antalya, Izmir, Corfu, Marrakech en Istanbul. Daarnaast kunt u vanuit Münster met Lufthansa naar Frankfurt vliegen en met Flybe naar Londen.

Faciliteiten

De luchthaven van Münster bestaat uit twee terminals, waarbij Terminal 1 bestemd is voor alle binnenkomende vluchten en Terminal 2 voor alle vertrekkende vluchten. Op de begane grond van Terminal 2 bevindt u alle incheckfaciliteiten alsmede enkele reisagentschappen. Op de eerste etage van Terminal 2 bevinden zich talloze faciliteiten die bedoeld zijn om de wachtende reiziger comfort te bieden, zoals belastingvrij winkels, restaurants en cafés. Daarnaast vindt u hier een bezoekersterras, waar u bij mooi weer van de zon kunt genieten en vliegtuigen kunt zien landen en opstijgen.

Tip: Zou u graag eens een keer willen vliegen vanaf Münster maar is het er tot nu toe nooit van gekomen omdat u vliegangst heeft? Dan helpt Münster Osnabrück International Airport u graag, want hier worden regelmatig vliegangstseminars georganiseerd. Tijdens deze seminars komt u heel veel te weten over de psychische factoren die een rol spelen bij vliegangst, en krijgt u uitgebreide informatie over de geluiden en bewegingen die een vliegtuig maakt tijdens de start, gedurende de vlucht en tijdens de landing. Samen met een gediplomeerde psycholoog leert u zich vervolgens op de juiste manier mentaal en fysiek voor te bereiden op uw vlucht, zodat u in staat zult zijn uw vliegangst onder controle te krijgen en af te bouwen.   

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.