Vluchten van Los Angeles naar Arizona

Vluchtaanbiedingen van Los Angeles naar Arizona

Zoek je goedkope tickets van Los Angeles naar Arizona, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Los Angeles naar Arizona

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden52 €, Phoenix
Goedkoopste maand om te vliegenjuli
Gemiddelde vliegtijd1 uur 30 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekLos Angeles Internationaal
Populairste luchtvaartmaatschappijenWestJet

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Los Angeles naar Arizona die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 52 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Arizona van 251 €.
De goedkoopste maand om van Los Angeles naar luchthaven Phoenix Sky Harbor te vliegen is meestal juli. De goedkoopste maand om van Los Angeles naar luchthaven Prescott te vliegen is meestal juli. De goedkoopste maand om van Los Angeles naar luchthaven Flagstaff Pulliam te vliegen is meestal september. En de goedkoopste maand om van Los Angeles naar luchthaven Page te vliegen is meestal juli.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Los Angeles naar Arizona op dit moment het goedkoopst zijn op zaterdag 27 juli 2024.
Luchthaven Los Angeles Internationaal biedt rechtstreekse vluchten naar Arizona.
Als je vliegt vanaf Los Angeles, is de goedkoopste stad in Arizona om naartoe te vliegen Phoenix. De goedkoopste luchthaven van Phoenix is op dit moment Phoenix Sky Harbor.
De gemiddelde vluchttijd tussen Los Angeles en Arizona is 1 uur en 29 minuten.
Populairste vluchten