Kaart

Amsterdam - Lanzarote

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Lanzarote

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 78

Directe luchtvaartmaatschappijen

3

Vluchten per week

8

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 3008 kilometer

4u 20min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

transavia

Lanzarote

1 luchthaven

Gaat u op vakantie naar de Canarische Eilanden en vliegt u van Amsterdam naar Lanzarote? Lees dan op deze pagina met welke luchtvaartmaatschappijen u van Amsterdam naar Lanzarote kunt vliegen, wat u op de luchthaven van vertrek en bestemming kunt verwachten, hoe u vanaf de luchthaven van Lanzarote naar uw eindbestemming kunt reizen en andere informatie die handig is om te weten als u vliegtickets Lanzarote heeft geboekt.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Als u naar Lanzarote wilt vliegen dient u altijd minimaal 1 keer over te stappen, er zijn dus geen rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Lanzarote. Luchtvaartmaatschappijen die vluchten met 1 overstap van Amsterdam naar Lanzarote aanbieden zijn onder meer KLM, Corendon, Involatus, TUI, Jet2.com, British Airways, Swiss Airlines, Vueling, Transavia, Air Europa en Iberia.

 

Paspoort en visum

Indien u over de Nederlandse nationaliteit beschikt heeft u geen visum nodig om naar Lanzarote op vakantie te gaan, een geldig paspoort of Europese Identiteitskaart is voldoende.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Amsterdam naar Lanzarote gaan vliegen kunnen het beste minimaal 2 uur voor de officiële vertrektijd van het vliegtuig aanwezig zijn op Schiphol, zodat zij voldoende tijd hebben voor de verplichte paspoort- en veiligheidscontroles. Nadat u op Lanzarote Airport bent geland en uw koffers van de band heeft gehaald dient u de borden (ook in het Engels) te volgen naar de taxistandplaats, bushaltes of balies autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u uw reis naar uw eindbestemming wenst te vervolgen.

 

Reistijd en tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Nederland en de Canarische Eilanden, u zult dus zeker geen last van een jetlag krijgen als u van Amsterdam naar Lanzarote gaat vliegen. Indirecte vluchten van Amsterdam naar Lanzarote duren ca. 5 uur of meer, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, waar u dient over te stappen en hoe lang uw overstap duurt.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Heeft u een transfer vanaf het vliegveld naar uw hotel op Lanzarote geboekt, dan zal de hostess in de aankomsthal op u staan te wachten met een bordje met uw naam of de naam van uw reisorganisatie daarop geschreven. Als u geen transfer heeft geregeld en ook geen huurauto op het vliegveld heeft gereserveerd dan kunt u met het openbaar vervoer naar uw eindbestemming op het eiland reizen. Neem in dat geval bus 22 (rijdt van het vliegveld naar Arrecife), bus 23 (rijdt van het vliegveld naar Arrecife en Playa Honda), bus 161 (rijdt van het vliegveld naar Puerto del Carmen en Playa Blanca) of bus 261 (rijdt eveneens van het vliegveld naar Puerto del Carmen en Playa Blanca). Uiteraard kunt u ook een taxi nemen, volg dan de borden naar de officiële taxistandplaats die zich buiten vlak bij de aankomsthal bevindt.

 

Praktische informatie

Op Lanzarote heerst een subtropisch klimaat met warme zomers (gemiddelde dagtemperatuur 28 C of meer) en warme winters (gemiddelde dagtemperatuur 20 C). De prijzen op Lanzarote liggen iets lager dan in Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.