Kaart

Amsterdam Auckland

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Auckland Internationaal

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 604

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 18164 kilometer

22u 50min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Emirates

Auckland Internationaal

1 luchthaven

Goedkope vluchten van Amsterdam – Auckland

 

Amsterdam - Auckland

 

Wanneer zijn vliegtickets van Amsterdam naar Auckland het goedkoopst?

 

Vliegtickets van Nederland naar Nieuw-Zeeland zijn doorgaans het goedkoopst als je ze geruime tijd van tevoren boekt, want dan liggen de prijzen meestal wat lager dan gemiddeld. Wil je weten wanneer vliegen van Amsterdam naar een bepaalde bestemming het voordeligst is en in welke week deze vliegtickets het goedkoopst zijn, lees dan ook: De beste tijd om te boeken en het meeste te besparen op je vlucht.

 

Als je reisdata flexibel zijn en wilt weten wanneer vliegtickets van Amsterdam naar Auckland het goedkoopst zijn dan is het de moeite waard om in de hele maand te zoeken, want dan zie je in een handomdraai wanneer de tickets die je zoekt het laagst in prijs zijn. Je hoeft niet meteen te boeken, want dankzij het handige Prijsalarm van Skyscanner kun je de tarieven van de vliegtickets waar je interesse in hebt volgen. Zodra je een prijsalarm hebt ingeschakeld krijg je automatisch een berichtje als de prijs van het vliegticket waar je oog op is gevallen stijgt of daalt.

 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Amsterdam naar Auckland?

 

Vanwege de grote afstand zijn er geen rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Auckland, je dient dus altijd minimaal 1 keer over te stappen of een tussenstop te maken. Indirecte vluchten van Amsterdam naar Auckland zijn onder meer mogelijk met KLM, Malaysia Airlines, China Southern, Singapore Airlines en Thai Airways.

 

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Auckland?

 

Vluchten van Amsterdam naar Auckland duren inclusief tussenstop- of overstaptijd minimaal 23 uur, maar afhankelijk van de route die je vliegt en de duur van je tussenstop / overstap kan je totale reistijd tussen de 26 en 35 uur in beslag nemen.

 

Informatie over vliegvelden en terminals in Amsterdam

 

Vluchten vanuit Amsterdam naar Auckland vertrekken allemaal vanaf Amsterdam Airport Schiphol.

 

Van Amsterdam naar Schiphol: Amsterdam Airport Schiphol, zoals luchthaven Schiphol officieel heet, bevindt zich 9 km ten zuidwesten van het centrum van Amsterdam en is uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken. Je kunt met diverse treinen rechtstreeks vanaf onder meer Amsterdam Centraal, Amsterdam Zuid, Amsterdam Bijlmer en Amsterdam Lelylaan naar Schiphol rijden, en daarnaast zijn er talloze bussen die vanaf het centrum Amsterdam naar luchthaven Schiphol rijden, waaronder lijn 197 (Amsterdam Airport Schiphol Express). Met de trein van het centrum van Amsterdam naar Schiphol duurt ongeveer 15 tot 20 minuten en kost €4,60 voor een enkele reis. De Amsterdam Airport Schiphol Express doet er vanaf het Leidseplein ca. 40 minuten over en kost €5,00

 

Wanneer op Amsterdam Airport Schiphol aanwezig zijn: Check bij je luchtvaartmaatschappij hoe lang je voor vertrek op Amsterdam Airport Schiphol aanwezig dient te zijn, meestal is dit 2 tot 3 uur voor de officiële vertrektijd van je vliegtuig.

 

Advies van Skyscanner: 7 onmisbare tips voor een goede reisvoorbereiding

 

Informatie over vliegvelden in Auckland

 

Auckland Airport is de grootste en drukste luchthaven van Nieuw-Zeeland en bevindt zich 21 km ten zuiden van het centrum van Auckland, in de buitenwijk Mangere.

 

Van Auckland Airport naar het centrum van Auckland: Als je vanaf het vliegveld van Auckland met het openbaar vervoer naar het centrum van de stad gaat reizen dan kun je de Skybus (expresbus die tussen het vliegveld en het centrum van Auckland pendelt) of 380 Airporter bus (reguliere buslijn die vanaf Onehunga naar het vliegveld en vervolgens via Papatoetoe Station naar Manukau City rijdt) nemen. Ga je op het vliegveld van Auckland een auto huren en vervolgens met je huurauto naar Auckland rijden, dan dien je als je het luchthaventerrein afrijdt de borden naar State Highway 20A richting Auckland te volgen. Eenmaal op de snelweg neem je na ongeveer 20 minuten afslag 18 richting Urban Route 4 / Dominion Road. Blijf op deze weg rijden, je komt dan vanzelf op Queen Street terecht, welke naar het hartje van de stad leidt. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Auckland Internationaal naar het centrum iets meer dan een half uur. Onderweg hoef je nergens tol te betalen.

 

Visum Auckland

 

Wie gaat vliegen naar Auckland heeft geen visum nodig, wel dien je over een Nederlands paspoort te beschikken dat minimaal geldig is tot 3 maanden na je verblijf in Nieuw-Zeeland.

 

Weer, vervoer en bezienswaardigheden in Auckland

 

Weer, klimaat en toeristisch seizoen in Auckland

 

De beste periode voor een vakantie naar Nieuw-Zeeland is tussen november en april, wanneer het daar zomer is. De gemiddelde dagtemperatuur in Auckland ligt in de zomer tussen de 17 tot 23 C. In de winter ligt de gemiddelde dagtemperatuur tussen de 2 en 8 C, in deze periode valt ook de meeste neerslag.

 

Vervoer in Auckland

 

Het centrum van Auckland kun je eenvoudig te voet verkennen. Voor grotere afstanden kun je het beste een auto huren, want het openbaar vervoer (bus en trein) in de stad is enigszins beperkt, en na middernacht ben je op taxi’s aangewezen.

 

Zien en doen in Auckland en omgeving

 

Spectaculairste activiteiten in Australië en Nieuw Zeeland

 

Informatie over vluchten, prijzen en vervoer zoals geldig per januari 2018

 

Auckland: vliegvelden

Auckland: luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen

 

Beste deals

 

Hotels in Auckland

Vergelijk hier hotels in Auckland

Autoverhuur in Auckland

Vind hier huurauto’s in Auckland

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.