Kaart

Barcelona - Amsterdam

Beste lastminuteaanbiedingen voor vluchten

Zin in een spontane reis? Het is nooit te laat om boeken. Hier is onze selectie van de beste lastminutevluchten naar Amsterdam...
Alleen geschatte laagste prijzen. Gevonden in de laatste 14 dagen.

Vluchtinformatie van Barcelona naar Amsterdam Schiphol

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 60

Directe luchtvaartmaatschappijen

8

Vluchten per week

79

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 1241 kilometer

2u 15min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

KLM

Amsterdam Schiphol

1 luchthaven

Veelgestelde vragen

Er is één vliegveld in Amsterdam Schiphol: Amsterdam Schiphol.
De beste prijs op Skyscanner voor een vlucht van Barcelona to Amsterdam Schiphol is € 60*. Dit hebben we gevonden door te kijken bij verschillende luchtvaartmaatschappijen. Dit is de goedkoopste prijs voor de hele maand.
De gemiddelde vliegtijd van Barcelona naar Amsterdam Schiphol is 2u 15min.
Er zijn 8 luchtvaartmaatschappijen die rechtstreeks vliegen van Barcelona naar Amsterdam Schiphol.
Er zijn 79 vluchten per week van Barcelona naar Amsterdam Schiphol in november.

Bent u op dit moment in Barcelona en wilt u naar Amsterdam vliegen? Lees dan op deze pagina welke luchtvaartmaatschappijen vluchten van Barcelona naar Amsterdam verzorgen, hoe u vanaf Amsterdam Schiphol op uw eindbestemming in Nederland kunt komen, over welke reisdocumenten u dient te beschikken als u van Barcelona naar Amsterdam gaat vliegen en andere nuttige informatie.

Luchtvaartmaatschappijen

Als u vanaf Barcelona–El Prat Airport, zoals het vliegveld van Barcelona officieel heet, naar Amsterdam gaat vliegen kunt u kiezen uit diverse luchtvaartmaatschappijen. Gaat uw voorkeur uit naar een rechtstreekse vlucht, dan kunt u met KLM of de Spaanse prijsvechter Vueling vliegen.  Daarnaast zijn er diverse luchtvaartmaatschappijen die indirecte vluchten van Barcelona naar Amsterdam verzorgen, waaronder Iberia, Transavia, Air France, British Airways, Alitalia en Jet2.com. Ga dus snel kijken welke goedkope vliegtickets naar Amsterdam Schiphol uw voorkeur hebben.

Paspoort en visum

Reizigers die over de Nederlandse nationaliteit beschikken kunnen zowel met een geldig paspoort als een Europese Identiteitskaart van Barcelona naar Amsterdam vliegen.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Indien u van Barcelona naar Amsterdam gaat vliegen kunt u het beste minimaal 2 uur voor de geplande vertrektijd van hun vliegtuig aanwezig zijn op het vliegveld van Barcelona. Mocht u nadat u de paspoort- en veiligheidscontroles achter de rug heeft nog tijd over hebben dan heeft u de mogelijkheid om op Barcelona–El Prat Airport nog even uitgebreid winkelen of wat tapas eten voordat u naar Nederland vertrekt. Nadat u bent aangekomen op Amsterdam Schiphol dient u, als u niet wordt afgehaald door vrienden of familie, de borden naar de taxistandplaats, trein of bussen te volgen. Heeft u een huurauto gereserveerd, volg dan de borden naar de balies van de autoverhuurbedrijven op Schiphol.

Reistijd en tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Nederland en Spanje, u zult dus geen last hebben van een jetlag als u van Barcelona naar Amsterdam gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Barcelona naar Amsterdam duren ca. 2,5 uur. Neemt u een indirecte vlucht, dan kan de totale reistijd wel 6 uur of meer bedragen, afhankelijk van waar uw luchtvaartmaatschappij een tussenstop maakt en hoe lang de overstap duurt.

Vervoer vanaf de luchthaven

Nederland kent een zeer efficiënt openbaar vervoernetwerk, u kunt daarom het beste een trein of bus nemen om van Amsterdam Schiphol naar uw hotel in Amsterdam of een bestemming elders in Nederland te reizen. Als u een auto gaat huren op Schiphol dient u na aankomst simpelweg door te lopen naar de balies van de autoverhuurbedrijven die zich allemaal in de aankomsthal bevinden.

Praktische informatie

Het weer in Nederland is altijd koeler en natter dan in Barcelona, vergeet dus niet om een warme trui en jas in te pakken als u van Barcelona naar Amsterdam gaat vliegen. Het prijsniveau in Nederland ligt wat hoger dan in Spanje.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.