Vluchten van Tokio naar Hokkaido

Vluchtaanbiedingen van Tokio naar Hokkaido

Zoek je goedkope tickets van Tokio naar Hokkaido, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Tokio naar Hokkaido

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden62 €, Sapporo
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd1 uur 45 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekTokyo Narita
Populairste luchtvaartmaatschappijenANA (All Nippon Airways)

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Tokio naar Hokkaido die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 62 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Hokkaido van 149 €.
De goedkoopste maand om van Tokio naar luchthaven Monbetsu te vliegen is meestal juli. De goedkoopste maand om van Tokio naar luchthaven Sapporo Chitose te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Tokio naar luchthaven Kushiro te vliegen is meestal januari. En de goedkoopste maand om van Tokio naar luchthaven Asahikawa te vliegen is meestal oktober.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Tokio naar Hokkaido op dit moment het goedkoopst zijn op maandag 24 juni 2024.
Luchthaven Tokyo Narita en luchthavenTokyo Haneda bieden rechtstreekse vluchten naar Hokkaido.
Als je vliegt vanaf Tokio, is de goedkoopste stad in Hokkaido om naartoe te vliegen Sapporo. De goedkoopste luchthaven van Sapporo is op dit moment Sapporo Chitose.
De gemiddelde vluchttijd tussen Tokio en Hokkaido is 1 uur en 44 minuten.
Populairste vluchten