Keulen

9 dec. 2018 - 10 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Excelsior Hotel Ernst am Dom, NH Collection Köln Mediapark en Pullman Cologne drie van de beste goedkope hotels in Keulen. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Keulen zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Keulen?

9,8
Fans van geschiedenis
8,8
Kunstliefhebbers
7,5
Reizende Gezinnen
7,1
Avontuurlijke Reizigers
6,6
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (122)
m1hausen™
m1hausen™Keulen
28-03-16

Naar mijn mening: No. 3 City of Duitsland (na Berlijn en Hamburg) - met meer dan één miljoen inwoners is het de grootste stad in het westen van Duitsland. Stad werd bulid door de Romeinen als Colonia Claudia Ara Aggrippinensium (CCAA) voor meer dan 2000 jaar geleden. Dat betekent ook dat in Keulen is een van de oudste steden in Europa. De Dom van Keulen is het meest bezochte gebouw in het land. Zelfs de stad staat bekend om de "vijfde seizoen", riep Carnival. Vaak zijn de mensen van Keulen zeggen: Keulen is niet alleen een stad, het is een gevoel. Last but not least is er een lokale Bijzonder genaamd Kölsch, een biertje.

Becca Simmons
Becca SimmonsSan Diego
06-02-16

Een van mijn favoriete steden in Europa - en zwaar onderschat. De meeste mensen er dwars doorheen, of alleen komen hier voor zaken, maar als je stopt en "de geur van rozen," je zult Keulen betoverend en charmant te vinden.

Yvonne Brett
Yvonne BrettSan Diego
16-09-15

Prachtige historische stad met een van de grootste kathedralen ter wereld. Zag een aantal fantastische krijttekeningen op de trottoirs in de stad en genoten van geroosterde kastanjes van een kar.

Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
10-02-15

Keulen heeft een bekende en grootste kathedraal in Duitsland. Deze plaats is populair en de meeste toeristen uit Azië land moet bezoeken om de grote kathedraal te zien. Arts & design liefhebbers graag de gebouwen te zien en erg mooi inderdaad.

Plan een reis naar Duitsland