Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Maastricht airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Maastricht

Auto huren Maastricht

Van plan om naar Maastricht te gaan vliegen en wilt u daar een auto tot uw beschikking hebben? Dan kunt u een auto huren op Maastricht Aachen Airport, en dankzij Skyscanner kunt u heel eenvoudig een huurauto op het vliegveld van Maastricht te reserveren.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Maastricht

De luchthaven van Maastricht, officieel Maastricht Aachen Airport geheten, bevindt zich ca. 13 kilometer ten noordoosten van Maastricht en ca. 40 ten zuidoosten van de Duitse stad Aken, en is met name populair bij vakantiegangers die in Zuid-Nederland, Vlaanderen en de Duitse grensstreek wonen of daar naartoe op reis gaan. Op het vliegveld van Maastricht zijn diverse autoverhuurbedrijven gevestigd, waaronder Hertz, Avis, Europcar en Sixt. Deze autoverhuurbedrijven zijn allemaal in de luchthaventerminal vertegenwoordigd, u hoeft dus na aankomst nooit ver te lopen naar uw huurauto. Maastricht Aachen Airport ligt aan de A2, u bent dus nadat de sleutels van de huurauto aan u overhandigd zijn binnen enkele minuten op de snelweg richting Maastricht, Aken, Luik, Utrecht en Amsterdam.

Tankstations in de omgeving van Maastricht Airport

Bij de meeste autoverhuurbedrijven geldt dat u uw huurauto met een volle tank dient in te leveren. Het is daarom raadzaam dat u voordat u uw huurauto terugbrengt controleert waar u het beste uw huurauto kunt voltanken. Niet ver van het vliegveld van Maastricht vindt u aan de A2 een Tinq, Esso en BP tankstation. Daarnaast kunt u in het centrum van Maastricht tanken, onder meer bij een Tamoil en Esso tankstation (beiden gelegen aan de rotonde van de Via Regia) en een Total tankstation (gelegen aan de N278 / Tongerse weg).

Met de huurauto naar Maastricht en Aken rijden

Indien u na aankomst op Maastricht Aachen Airport met uw huurauto naar Maastricht gaat rijden dient u als u het luchthaventerrein afrijdt de A2 op te gaan en de borden richting Maastricht te volgen, dit duurt als er geen file is slechts een kwartiertje. Gaat u met uw huurauto vanaf de luchthaven van Maastricht naar Aken, dan dient u eerst de A2 richting Sittard op te rijden en dan bij Knooppunt Kerensheide de E314/A76 richting Geleen/Heerlen/Aachen te nemen (zodra u de grens met Duitsland overrijdt verandert de naam van deze snelweg in de A4/E314). Neem vervolgens na ca. 5 minuten afslag 2 richting Aachen / Laurensberg en volg daarna de borden naar het centrum.

Maastricht

Maastricht is een Bourgondische Limburgse stad waar u heerlijk kunt eten, uitgaan en interessante bezienswaardigheden zoals de Sint Servaasbasiliek bezoeken. Wilt u weten wat er allemaal in Maastricht te doen is, lees dan welke bezienswaardigheden in Maastricht u niet mag missen. Ook kunt u via Skyscanner hotels in Maastricht reserveren.

Overal in het centrum van Maastricht dient u te betalen om te parkeren. Dit kan op de openbare weg, maar als u langer dan 2 of 4 uur wilt parkeren kunt u uw huurauto het beste in een parkeergarage neerzetten, zoals de O.L.Vrouweparking (P1), de parkeergarage aan het Vrijthof (P2) of de Mosae Forum parkeergarage (P3). Vindt u het niet erg om even te wandelen, dan kunt u uw auto ook parkeren op een van de drie gratis Park en Walk (P en W) parkeerterreinen die zich op 10 minuten loopafstand van het centrum bevinden. Daarnaast is er een P+R parkeerterrein nabij het NS Centraal Station.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.