Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Londen Gatwick airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Londen Gatwick

Auto huren Londen Gatwick

Indien u naar Engeland gaat vliegen kunt u een auto huren op Londen Gatwick. Lees hier hoe u via Skyscanner een huurauto kunt reserveren, waar u uw huurauto op kunt halen en wat u kunt verwachten als u met uw huurauto vanaf Londen Gatwick naar Londen gaat rijden.

Autoverhuurbedrijven op Londen Gatwick

Vliegveld Londen Gatwick, ook vaak Gatwick Airport genoemd, ligt nabij het dorpje Crawley in West Sussex, ca. 48 kilometer ten zuiden van het centrum van Londen. Op Gatwick Airport kunt u kiezen uit talloze autoverhuurbedrijven, waaronder Avis, Budget, Easirent, Europcar, Green Motion, Hertz, InterRent, Thrifty, Sixt en Keddy. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van zowel de North als South terminal van de luchthaven, waar u direct heen kunt lopen zodra u uw koffers van de band heeft gepakt.

Tankstations in de omgeving van Gatwick Airport

Bij de meeste autoverhuurbedrijven die op vliegveld Londen Gatwick gevestigd zijn geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw huurperiode weer met een volle tank dient in te leveren. Gelukkig is dit geen enkel probleem, want als u op de M23 rijdt en de afslag naar de luchthaven neemt komt u op een grote rotonde terecht waar een BP tankstation te vinden is. Is het daar erg druk, dan kunt u ook links aanhouden en naar de volgende rotonde rijden, hier is bij de afslag naar de North Terminal nog een BP tankstation te vinden.

Met de huurauto naar Londen rijden

Indien u met uw huurauto vanaf Gatwick Airport naar het centrum van Londen gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de borden naar de M23 volgen. Eenmaal bij de M23 aangekomen kiest u voor de richting London / Dartford / Heathrow Airport / M25. Zodra u bij de M25 aankomt hangt het van uw eindbestemming in Londen af voor welke richting u moet kiezen. Bent u van plan om naar het centrum van Londen te gaan, dan dient u niet de M25 op te rijden maar de A23 te blijven volgen en dan bij de A202 in Camberwell rechtsaf te slaan. U rijdt vervolgens via een brug de Thames over en bent dan in hartje Londen. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van Londen Gatwick naar het centrum van de stad minimaal 1,5 uur. Onderweg dient u op enkele wegen tol te betalen, u kunt hiervoor contant geld of uw creditcard gebruiken.

Londen

Londen is een wereldstad boordevol interessante bezienswaardigheden. Wilt u weten wat u allemaal in Londen kunt gaan zien en doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Londen u zeker niet mag missen en welke hotels in Londen u zou kunnen reserveren via Skyscanner.

Vooral tijdens de spits kunt u in en rondom Londen volledig vast komen te zitten in files en verkeersopstoppingen, het is dus belangrijk altijd rekening te houden met extra reistijd. Ook parkeren kan soms enige moeite kosten, met name in de omgeving van toeristische trekpleisters. In het centrum van Londen dient u overal op de openbare weg te betalen om te parkeren. Wilt u uw huurauto voor langere tijd parkeren, dan kunt u hem het beste neerzetten in een parkeergarage. Vergeet niet dat u in het centrum van Londen Congestion Charge dient te betalen, een wegenbelasting die tijdens werkdagen tussen 7:00u en 18:00u geldt. De Congestion Charge dient vooraf of uiterlijk op de dag dat u een Congestion Charge Zone inrijdt betaald te worden en geldt ook voor bestuurders van een huurauto of mensen met een buitenlands rijbewijs. U kunt de Congestion Charge onder andere betalen bij uw autoverhuurbedrijf en alle Britse postkantoren.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.