Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Londen Luton airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Londen Luton

Auto huren Londen Luton

Gaat u op vakantie of stedenreis naar Londen en wilt u een auto huren op Londen Luton Airport? Lees dan hier wat u kunt verwachten als u met uw huurauto naar en door Londen gaat rijden en hoe u heel snel en eenvoudig een huurauto kunt reserveren via Skyscanner.

Autoverhuurbedrijven op Londen Luton Airport

Vliegveld Londen Luton, officieel London Luton Airport geheten, is de drie na grootste luchthaven van Londen (na Heathrow, Gatwick en Stansted), en bevindt zich 56 kilometer ten noorden van Londen in het plaatsje Luton. Op London Luton Airport bevinden zich talloze autoverhuurbedrijven, waaronder Avis, Budget, Easirent, Europcar, Green Motion, Hertz, InterRent, Keddy en Sixt. Alle autoverhuurbedrijven op Londen Luton Airport hebben een balie in de aankomsthal, u kunt hier dus direct heenlopen zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gepakt.

Tankstations in de omgeving van Londen Luton Airport

Bij de meeste autoverhuurbedrijven op Londen Luton Airport geldt dat u uw huurauto aan het einde van uw verblijf in Engeland weer met een volle tank dient in te leveren op de luchthaven. Gelukkig is dat geen enkel probleem, want rondom het vliegveld zijn diverse tankstations te vinden. Het dichtstbijzijnde tankstation bevindt zich op Eaton Green Road, in het nabijgelegen dorpje Tin Town. Komt u vanaf de M1 naar het vliegveld gereden dan kunt u het beste op het laatste moment nog even tanken bij het Farley Green Service Station, dat zich aan de achterkant van het Stockwood Park Golf Centre bevindt.

Met de huurauto naar Londen rijden

De kortste en eenvoudigste weg van Londen Luton Airport naar het centrum van de stad is via de M1. U blijft deze weg volgen tot u bij Brent Cross de afslag naar de A41 ziet. Rijd vervolgens de A41 op, u komt dan vanzelf in het hartje van Londen terecht. Zonder files duurt de autorit van Londen Luton Airport naar het centrum van Londen iets meer dan een uur. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen. Echter, zodra u het centrum nadert bent u wel Congestion Charge verschuldigd.

Londen

Houdt u van historie, kunst, cultuur, uitgaan en winkelen dan is Londen uw ideale bestemming voor een stedentrip. Wilt u weten wat u allemaal in deze bruisende stad kunt gaan zien en doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Londen u allemaal gezien moet hebben en welke hotels in Londen u zou kunnen reserveren.
In en rondom Londen is het altijd druk op de weg, neem daarom voldoende tijd om door het centrum te rijden. Uw huurauto kunt u het beste parkeren in een van de grote parkeergarages van de stad, want het aantal parkeerplaatsen op de openbare weg is zeer beperkt. Daarnaast dient u er rekening mee te houden dat u in het centrum van Londen tijdens werkdagen tussen 7:00u en 18:00u Congestion Charge dient te betalen. De Congestion Charge kunt u vooraf of uiterlijk op de dag dat u een Congestion Charge Zone inrijdt betalen bij onder meer uw autoverhuurbedrijf en alle Britse postkantoren. Wilt u ook in Londen overnachten dan is het zeer aan te bevelen een hotel te kiezen dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt, dat scheelt u een heleboel parkeerstress en het is nog goed voor uw portemonnee ook.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.