Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Tirana airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Tirana

Auto huren Tirana

Gaat u naar de Albanese hoofdstad Tirana vliegen? Dan heeft u de mogelijkheid om een auto te huren in Tirana. Skyscanner kan u helpen heel eenvoudig een huurauto op het vliegveld van Tirana te reserveren, zodat u daarna alle vrijheid heeft om op eigen houtje Albanië te gaan verkennen.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Tirana

De luchthaven van Tirana, officieel Tirana International Airport Nënë Tereza geheten maar ook vaak Rinas International Airport genoemd, bevindt zich ca. 11 kilometer ten noordwesten van Tirana, in het dorpje Rinas. Op het vliegveld van Tirana zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Albarent, Budget, Enterprise, Europcar, Sixt en Surprice. Alle autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal van de terminal, u hoeft dus na aankomst nooit ver met uw koffers te lopen. Nadat u uw autoverhuurovereenkomst heeft ondertekend wordt u naar uw huurauto gebracht, die meestal al voor u klaar staat op het parkeerterrein naast het luchthavengebouw.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Tirana

Afhankelijk van de afspraken die u met uw autoverhuurbedrijf heeft gemaakt dient u uw huurauto mogelijk aan het einde van uw verblijf in Albanië weer met een volle tank in te leveren. Dit is echter geen enkel probleem, want als u vanuit Tirana naar de luchthaven gaat rijden komt u onderweg talloze tankstations tegen. De tankstations die het zich het dichtst bij de luchthaven van Tirana bevinden liggen op de SH2, vlak voor de afslag naar de SH60 richting het vliegveld.

Met de huurauto naar Tirana rijden

Als u met uw huurauto vanaf het vliegveld rechtstreeks naar Tirana gaat rijden dient u bij de rotonde op het luchthaventerrein de tweede afslag te nemen richting Rruga e Aeroportit / SH60. Vervolgens slaat u na ongeveer 10 minuten rijden linksaf en rijdt de SH2 op richting Tirana. Onderweg komt u op deze weg enkele rotondes tegen, u blijft hier steeds rechtdoor rijden tot u in het centrum van de stad bent beland. Indien u onderweg geen files en verkeersopstoppingen tegenkomt duurt de gehele autorit van Tirana International Airport Nënë Tereza naar het centrum van de stad nog geen half uurtje.

Tirana

Tirana is de hoofdstad van het Balkanland Albanië en ligt aan twee rivieren, te weten de Lanë en de Tiranë. De stad is relatief klein, maar desondanks is er van alles te zien, waaronder het geheel in Sovjetstijl gebouwde Skanderbegplein, de Et’hem Bei-Moskee en het imposante Nationaal Historisch Museum. Wilt u weten wat er allemaal in en rondom Tirana te doen is, lees dan welke bezienswaardigheden in Tirana u echt gezien moet hebben. Ook kan Skyscanner u laten zien in welke hotels in Tirana u allemaal kunt overnachten.
Als u uw huurauto in het centrum van Tirana wilt gaan parkeren kunt u hem voor de veiligheid het beste neerzetten op een bewaakt parkeerterrein, bijvoorbeeld op het parkeerterrein van het Rogner Hotel of het Kalaja Restaurant of op het parkeerterrein achter het Paleis van Cultuur. Mocht u van plan zijn om in Tirana te gaan overnachten dan kunt u het beste een hotel boeken dat over eigen bewaakte parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.