Tirana

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Comfort, Oxford hotel en Aurelis Hotel drie van de beste goedkope hotels in Tirana. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Tirana zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Tirana?

9,8
Rugzaktoeristen
9,0
Fans van geschiedenis
8,9
Avontuurlijke Reizigers
7,9
Kunstliefhebbers
7,0
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (32)
Scott Stone
Scott StoneNew York City
16-08-15

Tirana is een van die steden die ik meer dan ik dacht dat ik zou hebben genoten, en een van de belangrijkste redenen is vanwege de Albanese bevolking zelf die zeer levenslustig zijn en lijken om echt te genieten van het leven. Een van mijn favoriete gebieden in dit de grootste stad in Albanië heet de blloku Dirstrict een oppervlakte van ongeveer vijftien blokken gewijd aan cafés, restaurants en bars. grand centrale lanen van de stad bevat een interessante mix van het Ottomaanse, Italiaanse en communistische verleden.

Bethany Kovaçi
Bethany KovaçiWinston-Salem
24-02-15

De hoofdstad van Albanië. Er is een groter scala aan gerechten en een overvloedige nachtleven, in vergelijking met de rest van het land. Ik willen verwijzen naar het als een mini-NYC vanwege het verkeer, lawaai en de hoeveelheid mensen.

Harold
HaroldBrooklyn
08-10-13

Een fascinerende mix van vervaagde communisme en ontluikende modernisme. Tirana is een charmante stad met uitstekende restaurants, vriendelijke mensen, en precies de juiste mix van moderne verfijning en oude wereld charme. Onrechte gebrandmerkt als misdaad geteisterde en armoede getroffen, Tirana is een onverwachte verrassing.

Yellonero
YelloneroPhoenix
27-07-14

Ik werd verliefd op Tirana, er is geen andere manier om het te zetten. Door de normen de meeste westerse reizigers, kan worden gezegd dat Tirana is een vies en lelijk stad, maar er is iets wat ik heel fascinerend over deze enorme stad (een veel grotere stad dan ik had verwacht), de energie, de levendigheid en ja , de chaos je je voelt, gewoon wandelen haar drukke straten en oude markten, misschien, of de buitengewoon vriendelijkheid van de mensen. Tal van moderne, high-end maar goedkope restaurants in de swankier gebieden (namelijk het district blloku), een boot vol kleine, unieke musea, Tirana heeft veel van de attracties die de "gewone" Westerse toeristen aan te trekken, maar wat doet het voor mij is de one-of-a-kind chaotische charme. Het is zeker niet ieders kopje thee soort van de stad, maar ik vond het helemaal geweldig!

Plan een reis naar Albanië