Gjirokastër

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Eva Guesthouse, Bujtina Babacari en Eden Hotel drie van de beste goedkope hotels in Gjirokastër. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Gjirokastër zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Gjirokastër?

9,8
Rugzaktoeristen
8,1
Fans van geschiedenis
6,3
Kunstliefhebbers
6,3
Fans van de buitensport
6,3
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (6)
Scott Stone
Scott StoneNew York City
12-08-15

Bekend als de "stad van duizend stappen" deze oude stad UNESCO met steile straatjes in een zeer gedenkwaardige plek. De straten zijn zo steil dat letterlijk plaatsen voet op het dak van een huis, die allemaal van hetzelfde vaste grijze steen. Een goed bewaarde fort kijkt uit over de stad. Het is een plek met een sterke sfeer en een gevoel van "de tijd stil te staan." Ook willen wijzen Albanië is erg goedkoop en de mensen vond ik geweldig!

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
04-09-13

zeer interessant stad, oude gebouwen, tal van uitstapjes mogelijk, vriendelijke mensen,

Armand Gabaj
Armand GabajLazarat
16-11-15

Pila González
Pila GonzálezPísek
24-09-17

La ciudad antigua de Gjirokastra fue el lugar de nacimiento de algunos de los albaneses más conocidos de la historia, como el dictador comunista Enver Hoxha o el escritor albanés, Ismail Kadare. Por otro lado, gracias al casco antiguo, la ciudad fue declarada Ciudad-museo durante la época socialista. En 2005, la Unesco la declaró Patrimonio de la Humanidad. Es conocida como la ciudad de las piedras ya que la mayor parte de los tejados de las casas antiguas están cubiertas de piedras. Los atractivos de la ciudad son: El Castillo y su museo de armas, Perderse entre sus callejuelas de empedrados, La Torre del reloj, El Estadio de Fútbol, El Museo Etnográfico, Las Casas Museos Skenduli y Zekate, y disfrutar de la naturaleza y sus alrededores.

Plan een reis naar Albanië