Nadi

21 jan. 2019 - 22 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Novotel Nadi, Smugglers Cove Beach Resort & Hotel en Tanoa International Hotel drie van de beste goedkope hotels in Nadi. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Nadi zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Nadi

vanaf € 46
vanaf € 89
vanaf € 131

Wat zeggen reizigers over Nadi?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,4
Fijnproevers
5,9
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (13)
Kane Sherwell
Kane SherwellMelbourne
12-02-13

Nadi was leuk. Als een Aussie werd ik achtervolgd door de lokale indianen te aussie spullen en andere dingen te kopen. Over het algemeen mijn ogen was Lokale Fiji's zijn erg leuk, de lokale indianen willen gewoon om te onderhandelen en je spullen verkopen. Als u wilt dat het strand zou ik willen voorstellen gaan naar de buitenste eilanden. Maar mooie plek

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
06-01-17

Niet veel te doen in Nadi, maar het is een transport hub als youa opnieuw proberen om ergens anders in het land. Winkels hebben allemaal een toeristische premie, maar als je niet van plan om Suva je vast zit winkelen hier.

Kip Stolberg
Kip StolbergLos Angeles
06-01-17

Hoewel delen van de stad zien er erg vervallen en de derde wereld, de mensen zijn erg warm en uitnodigend. We zouden alleen te lopen rond op de straat en mensen zouden zeggen Bula (hallo) te gebruiken. U zult waarschijnlijk vliegen in Nadi op een lange vlucht afstand.

Kevin Picholo
Kevin PicholoFoster City
10-01-18

Nadi is a quiet little local town on the west coast of Fiji island. Not much to do in downtown except a few shops, market, bank, bus station and some restaurants. Most tourists arrive at the airport here to go onto the islands where most resorts are.

Plan een reis naar Fiji