Selfoss

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Downtown Selfoss - perfectly located apartment, Heidarvegur 11 apartment en Easy Iceland Apartments drie van de beste goedkope hotels in Selfoss. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Selfoss zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Selfoss?

9,8
Fans van de buitensport
9,6
Avontuurlijke Reizigers
8,8
Rugzaktoeristen
6,9
Studenten
5,9
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (13)
Becky Mahan
Becky MahanSan Diego
19-05-15

Selfoss is een beetje een grappig ding voor mij - we stopten even zo vele keren op onze zuidkust avontuur in IJsland, dat ik het gevoel dat ik hier moet leven. Het is een klein stadje met niet veel te bieden behalve een 24/7 Metro en KFC, maar er is ook een kleine toeristische info centrum en supermarkt markten als je op een camping excursie (die we waren). Blijkbaar zijn er watervallen rond hier goed, maar ik weet niets van die - alleen het eten opties!

Lauren Baker
Lauren BakerBedford
18-03-15

Prachtige watervallen, omgeven door bergen die variëren in kleur van zwart naar blauw naar paars! Zorg ervoor om te bezoeken op een zonnige dag om het volledige effect te genieten!

Samuel Saidel-Goley
Samuel Saidel-GoleyBedford
09-03-15

Deze mooie waterval aan de zuidkust is een goede plek om te stoppen op je weg naar de grotere en nog indrukwekkender Skogafoss valt.

Ludovic
LudovicDen Haag
16-06-13

Een zeer mooie waterval. Een beetje ver weg van Reykjavik, maar als een bezoek aan ijsland u niet wilt toch blijven in Reykjavik.

Plan een reis naar IJsland