Madras

16 jan. 2019 - 17 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Treebo Madras Inn, KSquare Hotel en Treebo Elan drie van de beste goedkope hotels in Madras. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Madras zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Madras

vanaf € 25
vanaf € 46
vanaf € 66

Wat zeggen reizigers over Madras?

9,8
Fijnproevers
9,8
Fans van de buitensport
9,0
Avontuurlijke Reizigers
8,2
Reizende Gezinnen
8,1
Hipsters
Beoordelingen van leden (76)
Gopal
GopalCoimbatore
02-09-16

De stad is zo groot .. Dus druk .. Zo heet .. Verschillende mensen, verschillende talen, andere cultuur .. Verschillende soorten voedsel die in en rond de stad zo goed smaken .. Mooi met familie en vrienden te genieten ..

karthi selvaraj
karthi selvaraj
28-06-17

Zeer goed eten die netjes geserveerd. Zal voorstellen allemaal om te proberen Fish Tawa Roast. U zult genieten van dat zeker !!!

zzoukbuzz
zzoukbuzz
24-05-14

Terug naar Chennai voor het werk opnieuw! Sight and Sound Chennai revisited. Deze reis gedurende een langere periode. Genomen Infront van een aarden pot stal verkoper. Dienovereenkomstig, de bloemen kleurrijke potten zijn de must-have voor huwelijksceremonie. De pot wordt gevuld met 9 soorten van granen als een vorm van symboliek. Vol met lokale smaak!

Laura Kelly
Laura KellyBakersfield
06-01-17

Willen proberen verschillende culturen en gewoonten te zien. Ik was er 5 maanden een bezoek aan mijn dochter en had een geweldige tijd. Maar het maakte me de VS meer te waarderen.

Plan een reis naar India