Soerabaja

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn HARRIS Hotel & Conventions Gubeng, The Alana Surabaya en Verwood Hotel and Serviced Residence drie van de beste goedkope hotels in Soerabaja. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Soerabaja zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Soerabaja?

9,8
Reizende Gezinnen
8,3
Fans van geschiedenis
8,3
Spitiruele Zoekers
8,3
Avontuurlijke Reizigers
8,3
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (43)
Lovely Tya
Lovely Tya
25-07-14

de heetste stad in Indonesië, maar met uniqely. veel plaats, veel voedsel, en vele tradities

Yanti
YantiJakarta
06-01-17

De enige redenen die ik bezocht deze stad was voor het bedrijfsleven en op mijn weg naar Broom te zien. Surabaya is een ander bedrijf stad die niet veel sight-seeing opties biedt. Anders dan het eten is geweldig, ik vind het moeilijk om deze stad te bewonderen.

LhenyTiara BeBetter
LhenyTiara BeBetterMadiun
06-01-17

omdat Surabaya is vol geschiedenis van strijd Indonesië land, zijn er veel bouwt, monument en mooie plek rond is

Cassy Perera
Cassy PereraSan Jose
06-01-17

Ik heb niet veel van Surabaya, met uitzondering van de winkelcentra en Makro, de Indonesische Costco equivalent voor economy-sized Bakmi. Ik weet dat het heeft meer te bieden dan dit, maar helaas heb ik niet zien. Wat maakt deze stad een bezoek waard is de lontong balap, een regionaal gerecht dat Surabaya om bekend staat. Het is gemaakt van lontong, dat is een gecomprimeerd rijst koek, gebakken tofu, en spruiten in een zoete pittige pinda-y bouillon. Het klinkt eenvoudig, maar de smaak is heerlijk! Soms is het gegeten met zeevruchten saté. Er zijn krotten dat dit gerecht te dienen in elke hoek van de stad - de grungier hoe beter!

Plan een reis naar Indonesië