Beet She'an

21 jan. 2019 - 22 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Good Zimmer With Love, Villa Ba Emek en Tirat Zvi drie van de beste goedkope hotels in Beet She'an. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Beet She'an zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Beet She'an?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Reizende Gezinnen
7,5
Studenten
Beoordelingen van leden (4)
Dennis Rose
Dennis RoseMerriam
25-07-14

Ruïnes van een oude Romeinse stad. Geweldig om te zien hoeveel van het origineel is nog steeds bewaard. Boom op de heuvel wordt gezegd dat de ene gebruikt in de Last Temptation van Christus.

Maan @Travel Binge
Maan @Travel BingeParanaque
16-10-13

Beth She'an was een belangrijke Bijbelse stad, gelegen in het centrum van het kruispunt tussen de Jordaanvallei en de Jezreel vallei. Het later werd uitgebreid tot een grote Hellenistische, Romeinse en Byzantijnse stad Scythopolis. De grote stad werd genivelleerd door een zware aardbeving en werd in puin tot recente archeologische opgravingen die opgraven en reconstructie van deze geweldige stad.

Denny Setiady
Denny SetiadyPerth
17-11-13

Wauw

Olivia-Petra Coman
Olivia-Petra ComanBrașov
21-11-16

Plan een reis naar Israël