Catania

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn NH Catania Centro, Duomo Suites & Spa en Liberty Hotel drie van de beste goedkope hotels in Catania. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Catania zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Catania?

9,8
Fans van geschiedenis
8,6
Kunstliefhebbers
8,6
Fijnproevers
6,9
Fans van het nachtleven
6,9
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (47)
viajeglobal
viajeglobalFlorianópolis
08-11-14

Een van de belangrijkste steden in Sicilië. Prachtige stranden rond dit gebied. Historisch centrum is prachtig. Restaurants zijn zeer goed met goedkope lekkere Italiaanse klassieke gerechten. Hou van deze plaats.

Keith Preble
Keith PrebleRome
07-06-15

Terwijl ik Palermo iets liever een beetje meer dan Catania, Catania is een zeer mooie stad en is zeer gemakkelijk te omzeilen. Er zijn veel goede restaurants, de stad is gemakkelijk te bereiken door de lucht, en er is veel te zien en te doen. Ik hou van de openheid van de stad met zijn vele grote pleinen, en de stad is niet al te ver van de Etna en het strand / haven.

Mel S Wong
Mel S WongSan Francisco
16-12-13

Eerste indruk van Catania was nogal teleurstellend, maar het is een van die plaatsen waar de charme opduikt na het wordt om je te leren kennen.

Baxter Jackson
Baxter JacksonNizwa
06-01-17

Er is iets absoluut bevrijdend over het tonen in een vreemd land zonder gids, geen plan en geen idee over wat te zien of te doen - precies wat ik en mijn Tsjechische vriendin deed met Catania. Ze pakte het van de kaart, want het had een mooie klank en verrassend genoeg, we werden niet teleurgesteld - topless zonnebaden tijdens de dag, het ritueel promenade in de middag (gevolgd door een siësta, natuurlijk) en hilarische nachten van dansen in de straten op een paar karaffen van Italiaanse wijn allemaal te binnen schieten als ik denk aan die tijd. Dus ik denk dat soms het beste plan is om helemaal geen :-) hebben

Plan een reis naar Italië