Cefalù

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Case Saponara, Alberi Del Paradiso en Artemis Hotel drie van de beste goedkope hotels in Cefalù. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Cefalù zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Cefalù?

9,8
Reizende Gezinnen
8,7
Avontuurlijke Reizigers
7,5
Hipsters
6,3
Fijnproevers
6,3
Wellness
Beoordelingen van leden (20)
viajeglobal
viajeglobalFlorianópolis
12-07-14

Slechts 40 minuten van Palermo, mooie stad met een mooi strand in hun midden. Dit is een van de beste verrassingen mijn Sicilië reis. Zorg ervoor dat u een bezoek Cefalu.

Riccardo Benussi
Riccardo BenussiPiacenza
30-07-13

Goede strand, een beetje druk, maar de oude stad net dips in het water en zijn kleine achtbaan steegjes verankeren een prachtig centrum van de stad.

Keith Preble
Keith PrebleRome
21-03-13

Cefalù is een kleine badplaats ongeveer een uur ten westen van Palermo in de richting van Messina. Niet alleen is het een geweldige plek om rond te hangen, het is ook een leuke stad om te verkennen met veel te zien en te doen evenals een aantal mooie stranden om te ontspannen op. De stad is bekend om zijn kathedraal en zijn mozaïeken. Er zijn ook een aantal geweldige restaurants aan het water, en er is altijd iets te beleven in de kleine stad.

Manuela Nadin
Manuela NadinPadua
17-01-13

Het is een van de belangrijkste centra aan de noordkust van Sicilië. In de zomer is het vol o mensen, want het is een ncie centrum, heel levendig met veel restaurants en bars. De Duomo is echt indrukwekkend en is het symbool van de stad.

Plan een reis naar Italië