Malé

19 jan. 2019 - 20 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Fern Boquete Inn, Hotel Elite Inn en The Somerset Hotel drie van de beste goedkope hotels in Malé. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Malé zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Malé

vanaf € 62

Wat zeggen reizigers over Malé?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
9,7
Luxe Reizigers
8,6
Rugzaktoeristen
8,5
Fans van de buitensport
7,5
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (68)
Raymond Patrick
Raymond PatrickNew York City
27-10-15

Heeft niet veel van Man te zien. Landde en nam een ​​boot naar Huvafen Fushi Hotel, dat op dat moment was de top resort op de Malediven. Schitterend op zijn zachtst gezegd. Er was zelfs onder water en spa.

Thoha Ibrahim
Thoha IbrahimMalé
14-09-15

Wat ooit u wilt kopen is in mannelijke '. Maar de stad is overvol. Air is vervuild.

Vanessa Floyd
Vanessa FloydHouston
26-08-15

U bent beland op de belangrijkste toegangspoort tot uw Eilandhoppen wijze van vervoer nemen naar het paradijs. Voor een archipel verpakt in etherisch blauw en groen oceaan met een perfecte terpen van zand, het aankomstpunt van Male is een bruisende stad van de lokale bevolking bestaat uit studenten, eiland resort arbeiders en verrassende verkeer. Het evenwicht van de andere wereld voel je zodra je uitstappen op één van de vele idyllische plekjes van het paradijs te krijgen. Over-the-water bungalows, paraplu cocktails, kristalheldere zee en all-in-all gelukzaligheid af te wachten. * Budget tip: Verblijf in een guesthouse plaatselijke eigendom versus eiland resort. Ervaar de lokale cultuur plus ongerept paradijs. Eiland-hoppen is de sleutel en de verscheidenheid is het kruid van het leven. Gelukkig reizen!

Badri G
Badri GMadras
15-05-15

Het is een prachtig keten van eilanden en veel mooie stranden te bezoeken. Kan budget vriendelijk en zeer luxe als per uw behoeften. Veel mogelijkheden om te verkennen

Plan een reis naar Maldiven