Rangoon

15 feb. 2019 - 16 feb. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn 15th street @ Downtown Yangon, Platinum River View Hotel en Hotel Zara drie van de beste goedkope hotels in Rangoon. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Rangoon zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Rangoon

vanaf € 39
vanaf € 76
vanaf € 137

Wat zeggen reizigers over Rangoon?

9,8
Fans van geschiedenis
8,0
Avontuurlijke Reizigers
7,4
Rugzaktoeristen
6,5
Fijnproevers
6,3
LHBT
Beoordelingen van leden (64)
Myat Soe Than
Myat Soe Than
06-01-17

myakanthar Hlaing

Scott Stone
Scott StoneNew York City
16-12-16

Yangon heeft nog steeds zo'n rijke "oude wereld" Asian feel.The Birmese mensen zijn heel warm. Ik hou van de markten in de stad, en natuurlijk de geweldige Swedgon Paya een van de meest heilige plaatsen voor boeddhisten. . . 325 voet hoog versierd met duizenden diamanten en andere edelstenen, het is een een van een soort tempel.

Georgina Iraheta
Georgina IrahetaAthene
09-05-17

In het begin wist ik niet of ik was in Bangladesh en Myanmar. Yangon is gekke plek, maar als je met een open geest al snel zul je merken dat het charme.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-17

Al is het gemakkelijk de beste-aangesloten plaats in Myanmar, stoffige, wanordelijke Yangon voelt nog steeds vrij ver uit de weg. Met uitzondering van de prachtige Shwedagon Pagode, het is zonder enige bijzonder gedenkwaardige bezienswaardigheden, maar het interessante straten en smakelijke theehuis cultuur (een vis mohinga en sommige diabetes-inducerende zoete Birmaanse thee) maken het een plaats waard een nacht van uw tijd, als er niets meer.

Veelgestelde vragen

De duurste maand voor een verblijf in Rangoon is januari, met een gemiddelde prijs van € 41 per nacht. De goedkoopste maand is januari, met een gemiddelde van € 41 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in is doorgaans per nacht. Dit is € 15% meer dan de gemiddelde nachtprijs van € 41 in de afgelopen 12 maanden.

Plan een reis naar Myanmar