Kathmandu

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Metro Eco Hotel, World Heritage Hotel and Apartments en Hotel Dream City drie van de beste goedkope hotels in Kathmandu. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Kathmandu zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Kathmandu?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
7,5
Rugzaktoeristen
7,2
Fans van geschiedenis
6,6
Reizende Gezinnen
6,5
Spitiruele Zoekers
Beoordelingen van leden (103)
Ganesh Gurung
Ganesh GurungKathmandu
15-03-16

Kathmandu stad is een van de mooiste stad ter wereld. Het is ook bekend als de grote museum van de culturele en natuurlijke diversiteit. Kathmandu stad heeft vele wereld cultureel erfgoed, zoals Kathmandu Durbar Square, Bhaktapur Durbar Square, Patan Durbar Square, Bouddhanath Stoepa (s Werelds grootste Boeddhistisch klooster), Pashupatinath Temple (Heilige Hindoetempel), Changunarayan Temple, Swyambhunath stupa (aap tempel).

Cristy Lasponia
Cristy LasponiaKatherine
29-12-15

"Everest Base Camp trek" Rocked tot 31 november met geen plannen en en ik was setup en vliegen uit voor de tocht op de ochtend van 1 december. Het bedrijf heeft ons geholpen te pakken onze spullen in de stad ook. Geweldige gids als goed, waardoor de ervaring nog beter. Zeer aan te bevelen aan iedereen. http://www.himalayanspiritadventure.com himalayanspiritadventuretreks@gmail.com Himalaya Spirit Adventure Treks & Expeditie + 977-1-4700540 +9779851180282 +9779849380281

Vijch GK
Vijch GKSingapore
06-02-15

Boudanath stupa is een van die magische plaatsen moet bezoeken, hangen op een van deze Top Storey cafés voor een uitzicht te midden van de ondergaande zon, terwijl de monniken reciteren hun eveningprayer op een ander rijk van innerlijke vrede te vervoeren .... Het is de moeite waard.

Samrat Nepal
Samrat NepalKathmandu
18-06-14

Kathmandu is de hoofdstad van Nepal. Het is gelegen op een hoogte van 1300m van de zeespiegel en is in feite het dal omgeven door de prachtige glooiende groene heuvels en de glinsterende besneeuwde bergtoppen in het noorden van het. Op een heldere dag kunt u de kristalheldere sneeuw toppen van de Himalaya gebergte te zien. Je kunt niet de belangrijkste steden van Kathmandu en Patan zodra de kleine koninkrijken missen in de geschiedenis, die nu samen te voegen in een gemeenschappelijke stadsuitbreiding. Een beetje verder naar het oosten is de derde grote stad van de vallei, Bhaktapur.

Plan een reis naar Nepal