Dambulla

21 jan. 2019 - 22 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Gamagedara Resort, Takeshi Inn en SA Village drie van de beste goedkope hotels in Dambulla. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Dambulla zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Dambulla?

9,8
Fans van geschiedenis
7,1
Avontuurlijke Reizigers
6,8
Fans van de buitensport
6,7
Spitiruele Zoekers
6,6
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (15)
David Razdoslky
David RazdoslkyTel Aviv
02-12-15

We hebben besloten om Dambulla verkennen met een lokale tutuk driver (2000 rupee) en 7:30 gingen we richting de Sigiriya Rock Fortress. We kochten tickets ($ 30) en begon te klimmen. De weg naar boven kostte ons ongeveer een uur, want er was zwaar toeristisch verkeer, maar het was erg mooi in het algemeen en we genoten van het uitzicht op de Boulder Gardens eronder. Het gat bezoek aan de Rock was ongeveer 2,5 uur. Na Sigiriya we bleven de Pidurangala Oude Bos Klooster (Het is gelegen op een nabijgelegen berg). Zij rekenen een toegangsprijs van 500 roepies en daarvoor krijg je te klimmen op de berg en zien weinig Boeddha's en een prachtig uitzicht op Sigriya. Iv'e gelezen dat sommige mensen gaan alleen hier tijdens een bezoek Sigirya omdat ze de belangrijkste site te duur vinden. Ik adviseer niet te doen Cabooter zijn niet dezelfde ervaring. Op de terugweg, we stopten opnieuw bij Sigriya voor een kort bezoek in het museum. Het is niet een must plek om te bezoeken, maar u al hebt betaald voor het ticket dus je zou willen om het te gebruiken. (Het enige wat ik interessant vond was er een 3D-simulatie van de vesting.) Na dat we stopten voor lunch in Chooti, ​​een plaatselijk restaurant dat al zijn muren bedekt met de aanbevelingen van de hele wereld gehad. Het eten was inderdaad erg goed. Van daaruit gingen we terug naar Dambulla voor een bezoek aan de tempel van de rots. We betaalden 1500 roepies voor tickets en gingen naar de tempel (u kunt een bezoek aan de grote Boeddha gratis). Na een 30 minuten, we kwamen naar de tempel. Binnen in de grotten, zijn er tal van Boeddhabeelden en het is heel indrukwekkend.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
30-05-13

De stad Dambulla zelf is niet veel, maar de boeddhistische grot tempels bevinden zich hier. Het is ook dicht bij de nationale parken waar u olifanten kunt zien. Er zijn ook een paar fatsoenlijke goedkope guesthouses hier.

Dilip Ramachandran
Dilip RamachandranSan Francisco
02-12-12

Als je in Dambulla, moet u naar de Gouden Tempel en de Sigiriya Rock Fortress kassa. Dat is een hele dag dat je klaar bent voor een mooie beloning van een rijst en curry eten krijgt. Wanneer bij de Gouden Tempel, is er een museum kun je een kaartje voor en de kassa te kopen voordat klimmen naar de grot tempels zelf. Het museum is interessant en heeft een aantal nuttige informatie, maar is een beetje 'onvoldoende' in mijn mening. Als je beperkt voor tijd, slaat het museum en klim naar de grot eerste :)

zzoukbuzz
zzoukbuzz
06-01-17

Check out de Boeddha schilderijen en sculpturen.

Plan een reis naar Sri Lanka