Sigiriya

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Darshani Lodge, Liyon Rest en Sigiriya Prince Hotel drie van de beste goedkope hotels in Sigiriya. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Sigiriya zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Sigiriya?

9,8
Fans van geschiedenis
7,3
Fans van de buitensport
7,0
Avontuurlijke Reizigers
6,3
Rugzaktoeristen
5,7
Luxe Reizigers
Beoordelingen van leden (20)
Michaela Auer
Michaela AuerSalzburg
23-04-16

Een must als u bezoekt Sri Lanka. Wees er vroeg veroorzaken later het druk door toeristen en de hitte maakt het niet makkelijker om te lopen de trap op. Je wordt beloond met een prachtig uitzicht!

Kathleen Poon
Kathleen PoonKuala Lumpur
17-04-16

Sigiriya is een enorme rots van 600 voet hoog en de top van de rots was ooit een paleis van koning Kasyapa gedateerd terug naar de 5de eeuw, De koning bouwde een gateway naar zijn paleis in de vorm van een leeuw, dus Sigiriya wordt ook wel de Lion Rock in Singalees. Helaas, het fort en het paleis werden verlaten na de dood van de koning. Heeft voorzorgsmaatregelen te nemen bij het beklimmen van de trap van de Lion Poort naar de top van de rots, want er zijn wespen nest in de buurt.

David Razdoslky
David RazdoslkyTel Aviv
02-12-15

De weg naar boven kostte ons ongeveer een uur, want er was zwaar toeristisch verkeer, maar het was erg mooi in het algemeen en we genoten van het uitzicht op de Boulder Gardens eronder. Het gat bezoek aan de Rock was ongeveer 2,5 uur. Na Sigiriya we bleven de Pidurangala Oude Bos Klooster (Het is gelegen op een nabijgelegen berg). Zij rekenen een toegangsprijs van 500 roepies en daarvoor krijg je te klimmen op de berg en zien weinig Boeddha's en een prachtig uitzicht op Sigriya. Iv'e gelezen dat sommige mensen gaan alleen hier tijdens een bezoek Sigirya omdat ze de belangrijkste site te duur vinden. Ik adviseer niet te doen Cabooter zijn niet dezelfde ervaring.

spice road
spice roadPalo Alto
27-02-14

Om Sigiriya te waarderen, moet men de verbeelding te ontsluiten en te leren over het verhaal. Rising 180 meter, Sigirya (Lion rock) is het antwoord van Sri Lanka aan Masada (Israël) of Machu Picchu (Peru). Een fort stond op de top van de rots in AD 477. Met een dergelijke uitkijkpunt, men begrijpt duidelijk waarom Koning Kasyapa deze rots koos - een wereld waar honderden concubines en een watertuin op de top inbegrepen. Er wordt gezegd dat men ging de vesting door de gapende muil van een leeuw. Tuurlijk, zou het interessant zijn om dit monument hebben bezocht in AD477 :) maar ik ben niet zeker hoe we zouden worden behandeld door Koning Kasyapa.

Plan een reis naar Sri Lanka