Kandy

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Haven Upon Hills, Resort Beam en Hill Cottage drie van de beste goedkope hotels in Kandy. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Kandy zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Kandy?

9,8
Reizende Gezinnen
7,8
Fans van geschiedenis
7,4
Rugzaktoeristen
7,0
Fijnproevers
7,0
Zakenreizigers
Beoordelingen van leden (36)
Michaela Auer
Michaela AuerSalzburg
27-04-16

Wat moet ik zeggen, duizenden en duizenden mensen, het stinkt, het is warm, het is vies. Maar je moet het gezien hebben. Het is echt indrukwekkend om te bedenken hoe de mensen hier leven. En nee foto kan je dat laten zien.

Kathleen Poon
Kathleen PoonKuala Lumpur
17-04-16

Uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site in 1988, Kandy is de culturele hoofdstad en de tweede grootste stad van Sri Lanka. De stad ligt in het bergachtige Centrale Provincie van het eiland, dus het heeft een koeler klimaat dan Colombo. Bezoekers komen naar Kandy om te verkennen en te ervaren Singalese cultuur, gastronomie en de natuurlijke omgeving.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-17

De Singalese culturele hoofdstad, de bijna-heuvel stad Kandy centra rond het mooie stuwmeer en de beroemde Boeddhistische Tempel van de Tand in het centrum. Ongetwijfeld het meest toeristische non-beach site in Lanka, het is niet een plek om te vertoeven in een te lang, maar is niet zonder attracties. Met een schat aan boeddhistische tempels langs het zuiden rand van het meer, plus het park rondom de Tempel van de Tand zelf, kan het gemakkelijk nemen een volle dag, maar niets over de stad is waarschijnlijk uw leven veranderen.

Baxter Jackson
Baxter JacksonNizwa
06-01-17

Kandy is een aangename kleine heuvel station op slechts een paar uur in het binnenland van het eiland, maar het tempo van het leven zal je het gevoel alsof je uit de buurt van hosselen en bruisende Columbo bent wereld. Voor alle fans van Sidhartha, een bezoek aan de Tempel van de Tand om een ​​kies dat Lord Buddha zichzelf verloren in een plaats genaamd Kandy te zien. Ironie of het lot, u de rechter. Ook de nabijgelegen olifant orphange is leuke dagtrip vanaf de zoetheid van Kandy-land :-)

Plan een reis naar Sri Lanka