Trincomalee

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Dutch Beach Rooms, Randiya Holiday Resort en Yosha guest drie van de beste goedkope hotels in Trincomalee. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Trincomalee zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Trincomalee?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
7,5
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (3)
james nelson
james nelsonBrooklyn
06-01-17

Echt mooi rustiek stranden die het best besteed gewoon ontspannen. En je zal niet de enige zijn. Een kudde vee naar beneden komen elke avond en relaxen op het strand. Veilig zwemmen en 's nachts de weinige strand bungalows gooien partijen. Het is niet gemakkelijk to..but de moeite waard te krijgen.

Sanjeewa Padmal
Sanjeewa PadmalPanadura
24-06-13

Dit is de beste tijd om te reizen naar Oost-kust Sri Lanka. Westkust is niet erg geschikt als gevolg van de moesson. Nu monsoon mishandeling de regio in volle kracht. Als u graag op zonnige warme weer hebben is oostkust badplaatsen zoals Nilaveli, is de optie. Eerst een korte tour en daarna genieten van een strand verblijf.

Chandana Wanigasekera
Chandana WanigasekeraPalo Alto
19-03-12

Plan een reis naar Sri Lanka