Nashville

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Quality Suites Nashville Airport, Nashville Airport Marriott en Best Western Plus Belle Meade Inn & Suites drie van de beste goedkope hotels in Nashville. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Nashville zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Nashville?

9,8
Reizende Gezinnen
8,4
Fans van geschiedenis
8,4
Fans van de buitensport
8,4
Kunstliefhebbers
8,0
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (203)
Cecilia Barreiro
Cecilia BarreiroMcAllen
05-07-16

Er is zoveel te zien en te eten in Nashville. Uitstekende plek om 4 juli te vieren. Gelukkig en vrij.

Jana  Price
Jana Price
15-02-16

Onze eerste nacht hebben we besloten om een ​​taxi te nemen naar Broadway. Het was dezelfde prijs van een parkeergarage. We gingen naar elke bar we konden. Zo veel pret.

Nicole Heagarty
Nicole HeagartyNashville
19-01-16

Nashville is veruit de meest opwindende stad om te vertoeven. Muziek, eten, kunst, geschiedenis en een aantal van de meest prachtige mensen ya ooit ontmoet.

Celeny Da Silva
Celeny Da SilvaLonden
26-12-15

Lang leve het land, de muziek en Elvis! Het is levend, levendig en blauwe overal!

Plan een reis naar Verenigde Staten