Sedona

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn The Ridge on Sedona Golf Resort By Diamond Resorts, Sedona Summit By Diamond Resorts en Sedona Rouge Hotel and Spa drie van de beste goedkope hotels in Sedona. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Sedona zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Sedona?

9,8
Fans van de buitensport
9,1
Avontuurlijke Reizigers
7,7
Reizende Gezinnen
7,6
Spitiruele Zoekers
7,2
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (192)
Kate Richardson
Kate RichardsonMenlo Park
19-04-16

Mooie artsy stad in Arizona. Als je een bezoek aan de Grand Canyon zorg ervoor om hier terug te stoppen op weg naar het vliegveld! Er is een prachtig zijn dorp in Sedona dat veel leuke kunst winkels met alle kunstzinnige dingen denkbare heeft!

Palazzo Toscano
Palazzo ToscanoSun City
29-11-15

Als er nieuwe naar Arizona slechts een paar uur rijden ten noorden brengt u naar Sedona heeft verbazingwekkende onvergetelijke rode rotsen en landschap! Spirituele reizigers zullen veel om van gedachten te vinden en te ontdekken vortexen op vele locaties. Geweldige dag reis!

Trina Wijangco
Trina WijangcoPhiladelphia
04-11-15

Ik hield van Sedona! Ik had nog nooit de aarde zo rood gezien. Het was prachtig! Let wel, mobiele service is niet geweldig en het krijgt echt donker 's nachts omdat er niet echt geen straatverlichting rond.

Julia P
Julia PLonden
06-01-17

Sedona is geweldig om te wandelen in de rode rotsen land. De mystieke landschap betekent dat veel van de zoeker en healer types ga hier om te zoeken voor het doel, verlichting, of kristallen. Als je een beetje tijd te besteden ruiming door de gelederen, zou u iets interessants te vinden. Voor mij is het wandelen was magisch genoeg al op zijn eigen.

Plan een reis naar Verenigde Staten