Kaart

Vliegtickets Natal

Natal, dat letterlijk “Kerstmis” betekent, is de hoofdstad en grootste stad van de Braziliaanse staat Rio Grande do Norte en bevindt zich in het noordoosten van Brazilië. Dankzij het tropische klimaat is het in Natal het gehele jaar door lekker warm. Het WK 2014 valt in de koelste en droogste periode van het jaar, maar zelfs dan is het overdag nog steeds gemiddeld 25 C.

Natal was de eerste plek waar ontdekkingsreizigers onder leiding van Vespucci in 1501 aan land gingen, dus wie het WK voetbal gaat bezoeken kan behalve het Nederlands elftal aanmoedigen ook prachtige historische gebouwen bewonderen of een van de vele musea bezoeken die de stad rijk is, zoals de Museu de Arte Sacra en de Museu de Cultura Popular. Vergeet ook niet de Farol do Calcanhar te beklimmen, de hoogste vuurtoren van het land. Na een flinke stadswandeling kunt u overal in de stad een ‘terrasje pakken’ en een verfrissend biertje drinken. Voor een lokaal biertje betaalt u in Natal gemiddeld R$ 3,00 (€ 1,00) en voor een internationaal biertje ca. R$ 7,00 (€ 2,35). Alle voetbalwedstrijden van het WK Brazilië zullen plaatsvinden in het bekende Maria Lamas Farache stadion, dat in de volksmond de Frasqueirão heet.

Vanaf Amsterdam kunt u niet rechtstreeks vliegen naar Natal, dus als u vliegtickets Natal zoekt dient u altijd rekening te houden met een of meerdere keren overstappen. Luchtvaartmaatschappijen die vluchten Natal aanbieden zijn bijvoorbeeld TAP (overstappen in Lissabon) en Delta Airways (overstappen in Boston en Sao Paulo). De gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Natal bedraagt tussen de 16 en 30 uur, afhankelijk van het aantal tussenstops.

Indien u een vliegticket Natal boekt landt u op Augusto Severo International Airport of Greater Natal International Airport, die beiden dicht bij het centrum van Natal liggen. Nadat u met de taxi of het openbaar vervoer naar Natal bent gereisd kunt u kiezen uit talrijke hotels, variërend van luxe vijfsterren resorts tot goedkope budgetaccommodatie. Wat u ook wenst, een hotel Natal kunt u gemakkelijk via Skyscanner vinden en boeken. 

Flexibele bestemming? Zoek luchthavens in de buurt en bespaar meer.

Luchthavens in de buurt van Natal

Veelgestelde vragen

Er is één vliegveld in Natal: Natal.
Aerolineas Argentinas, Delta, Qatar Airways, KLM, TAP Air Portugal, Air France, Passaredo en Air Europa hebben directe vluchten naar Natal.
De goedkoopste maand om te vliegen naar Natal is maart.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.