Kaart

Vliegtickets vanaf Singapore Changi vergelijken op Skyscanner

Vliegtickets vanaf Singapore

Even een paar weekjes terug naar Nederland of uitgeshopt en op zoek naar vliegtickets vanaf Singapore? Dan gaat u vliegen vanaf Singapore Changi Airport, een moderne internationale luchthaven die zich op zo’n 17 kilometer afstand van het zakendistrict van Singapore bevindt. Het vliegveld van Singapore is een belangrijk verkeersknooppunt voor vluchten naar Australië, het verre oosten en Europa, dus het zal u niet veel moeite kosten om goedkope vliegtickets naar talloze bestemmingen te vinden.

Vervoer naar de luchthaven van Singapore

Singapore Changi Airport, ook vaak Changi International Airport of gewoon Changi Airport genoemd, is eenvoudig, snel en efficiënt met het openbaar vervoer te bereiken. De snelste manier om naar het vliegveld te gaan is door vanaf het centrum van Singapore de metro (MRT) naar station Tanah Merah te nemen en dan over te stappen op de MRT naar Changi Airport. Ook zijn er diverse SBS Transit en SMRT bussen die naar de luchthaven van Singapore rijden en een stop maken bij alle terminals op de luchthaven. Rijdt u met uw (huur)auto naar Singapore Changi Airport, dan dient u vanuit het centrum van de stad de ECP of PIE tolweg te nemen, deze leiden allebei naar de luchthaven.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Talloze luchtvaartmaatschappijen vliegen dagelijks van en naar Singapore Changi Airport. Veel grote internationale luchtvaartmaatschappijen, zoals KLM, Air France, Singapore Airlines, British Airways, Qantas en China Airlines, vliegen vanaf Singapore of maken daar een tussenstop, om vervolgens naar bestemmingen als Amsterdam, Parijs, Londen, Hong Kong en Los Angeles te vliegen. Daarnaast kunt u vanaf Singapore met diverse budgetmaatschappijen reizen, denk daarbij aan Jetstar Asia Airways, Scoot, Silkair en Tigerair. De meeste prijsvechters vliegen naar regionale bestemmingen zoals Bandung, Bangalore, Chennai, Hanoi, Bangkok, Phuket en Osaka.

Faciliteiten

Op Singapore Changi Airport wordt u als reiziger flink in de watten gelegd, getuige de vele Skytrax Awards die de luchthaven in de afgelopen jaren in de wacht heeft gesleept, onder andere voor het beste aanbod aan belastingvrije winkels (2008), het beste aanbod aan restaurants (2008), de beste ontspanningsmogelijkheden op de luchthaven (2008–2014), de beste transitluchthaven (2011–2012) en de beste luchthaven ter wereld (2000, 2006, 2010, 2013-2015). U hoeft zich dus geen moment te vervelen als u op Singapore Changi Airport moet wachten op uw vlucht, want of u nu heerlijk Aziatisch wilt eten, belastingvrij wilt winkelen, uzelf wilt laten masseren of speelruimte zoekt voor de kinderen, de tijd vliegt er zo voorbij.

Tip: Moet u op Singapore Changi Airport overstappen en dient u minimaal 5 uur te wachten op uw aansluitende vlucht? Dan heeft u geluk, want dan kunt u kaartjes reserveren voor een gratis 2 uur durende excursie door Singapore. Ga hiervoor na aankomst niet door de douane maar bezoek de Free Singapore Tours Registration Booth in terminal 1 en 2.

 Bespaar op uw vliegtickets, wijzig uw bestemmingsluchthaven!

Foto's van Flickr/DEM ROMERO

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.