Kaart

Vliegtickets vanaf Singapore - Skyscanner

Indien u op dit moment in Singapore verblijft en naar huis of op vakantie wilt zult u waarschijnlijk op zoek zijn naar vliegtickets vanaf Singapore. De luchthaven van Singapore, vaak ook Singapore Changi Airport, Changi International Airport of simpelweg Changi Airport genoemd, is een moderne internationale luchthaven en ligt op iets meer dan 17 kilometer afstand van het financiële centrum van Singapore. Vanaf de luchthaven van Singapore kunt u naar talloze bestemmingen overal ter wereld vliegen.

Vervoer naar Singapore Changi Airport

Singapore Changi Airport is prima per openbaar vervoer te bereiken. Indien u met de metro (MRT) naar het vliegveld van Singapore wilt reizen dient u de metro naar Tanah Merah te nemen en daar over te stappen op de MRT naar Changi Airport. Daarnaast kunt u met diverse SBS Transit en SMRT bussen naar de luchthaven van Singapore gaan, die bij alle terminals op de luchthaven stoppen. Als u met uw (huur)auto naar Singapore Changi Airport gaat dient u vanuit het centrum de ECP of PIE tolweg te nemen, deze komen allebei uit bij de luchthaven.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Singapore Changi Airport is een belangrijk knooppunt voor vluchten van en naar Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. U kunt vanuit Singapore met diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen vliegen, zoals Singapore Airlines, Qantas, United Airlines, China Airlines, KLM, Lufthansa en Air France. Daarnaast zijn er op de luchthaven van Singapore diverse prijsvechters actief, zoals Jetstar Asia Airways, Scoot, Silkair en Tigerair, die naar allerlei Aziatische bestemmingen vliegen, waaronder Bandung, Bangalore, Chennai, Hanoi, Bangkok, Phuket en Osaka.

Faciliteiten

Singapore Changi Airport is een zeer modern vliegveld dat de afgelopen jaren diverse Skytrax Awards heeft gewonnen, onder andere voor de beste ontspanningsmogelijkheden op de luchthaven (2008–2014), de beste Aziatische luchthaven (2010, 2013–2014), het beste aanbod aan belastingvrije winkels (2008), het beste aanbod aan restaurants (2008) en de beste transitluchthaven (2011–2012). Kortom, als u op Singapore Changi Airport moet wachten op uw vlucht of aansluiting is dat absoluut geen straf, want u zult zich er eindeloos kunnen amuseren met heerlijke restaurants, gezellige cafés, talloze leuke (belastingvrije) winkels en zelfs speelmogelijkheden voor de kinderen.

Tip: Indien u op Singapore Changi Airport dient over te stappen en minimaal 5 uur moet wachten op uw aansluitende vlucht kunt u kaartjes reserveren voor een gratis 2 uur durende excursie door Singapore. Heeft u hier interesse in, ga dan nadat u uit het vliegtuig bent gestapt direct naar de Free Singapore Tours

Registration Booth (ga dus niet door de douane heen!), die zich bevindt in terminal 1 en 2. 

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.