Vluchten van Buenos Aires naar Santa Catarina

Vluchtaanbiedingen van Buenos Aires naar Santa Catarina

Zoek je goedkope tickets van Buenos Aires naar Santa Catarina, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van Buenos Aires naar Santa Catarina

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden168 €, Florianópolis
Goedkoopste maand om te vliegenjuni
Gemiddelde vliegtijd2 uur 7 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekBuenos Aires Ministro Pistarini
Populairste luchtvaartmaatschappijenGOL Linhas Aéreas

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf Buenos Aires naar Santa Catarina die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 168 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Santa Catarina van 301 €.
De goedkoopste maand om van Buenos Aires naar luchthaven Florianópolis te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van Buenos Aires naar luchthaven Chapeco te vliegen is meestal september. De goedkoopste maand om van Buenos Aires naar luchthaven Joinville te vliegen is meestal juli. En de goedkoopste maand om van Buenos Aires naar luchthaven Navegantes te vliegen is meestal juli.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf Buenos Aires naar Santa Catarina op dit moment het goedkoopst zijn op woensdag 26 juni 2024.
Luchthaven Buenos Aires Ministro Pistarini biedt rechtstreekse vluchten naar Santa Catarina.
Als je vliegt vanaf Buenos Aires, is de goedkoopste stad in Santa Catarina om naartoe te vliegen Florianópolis. De goedkoopste luchthaven van Florianópolis is op dit moment Florianópolis.
De gemiddelde vluchttijd tussen Buenos Aires en Santa Catarina is 2 uur en 7 minuten.
Populairste vluchten